Ρεχάγκελ: «Ο ΠΑΟΚ γίνεται πρωταγωνιστής»

Από metrosport.gr: Ο Γερμανός τεχνικός βρέθηκε στην «Veltins Arena» και μέσω του metrosport.gr αφιερώνει ύμνους για την Ελλάδα και άκρως εγκωμιαστικά σχόλια για τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
Ρεχάγκελ: «Ο ΠΑΟΚ γίνεται πρωταγωνιστής»

Στα 78 του παραμένει ζωηρός και ενεργητικός όπως τον γνωρίζαμε από τα χρόνια του στο τιμόνι της εθνικής Ελλάδας. Ο Ότο Ρεχάγκελ βρέθηκε στα επίσημα της «Veltins Arena» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε (ας μην ξεχνάμε ότι το κοντινό Έσσεν είναι η γενέτειρά του) και αποτέλεσε μία πολύ ευχάριστη παρουσία για όλους τους Έλληνες, τους διοικούντες τον ΠΑΟΚ αλλά και τους φιλάθλους τους.

Συναντήθηκε με τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ, όπως και με τους παράγοντες της Σάλκε και η «Μ» άρπαξε την ευκαιρία να μιλήσει μαζί του για λίγο, καταγράφοντας τον πολύ θετικό τρόπο με τον οποίο μιλά για την Ελλάδα αλλά και τον ΠΑΟΚ. «Πάντα έχω στην καρδιά μου την Ελλάδα και τους Έλληνες οι οποίοι με λατρεύουν σε αντίθεση με τους Γερμανούς πολιτικούς.. Έζησα υπέροχα χρόνια με την εθνική Ελλάδας και νιώθω  και εδώ την αγάπη των ομογενών Ελλήνων», σημείωσε αρχικά.

Όταν η κουβέντα πήγε στον ΠΑΟΚ, ο πολύπειρος τεχνικός είχε μόνο θετικά λόγια να πει: «Πιστεύω σ’ αυτόν τον ΠΑΟΚ. Βλέπω ότι δημιουργεί μία ομάδα πρωταγωνίστρια. Διαθέτει πολύ καλούς παίκτες και φανατικό κοινό».

Τέλος, είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Θόδωρο Ζαγοράκη και τον Ζήση Βρύζα τον οποίο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συνάντησε στο γήπεδο.

Διαβάστε ακόμη...