Τώρα παίζονται οι τίτλοι

Από paok24.com : Οι δηλώσεις του Νίκου Γεωργιάδη
Πηγή: paok24.com
Τώρα παίζονται οι τίτλοι

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει αύριο τη νίκη-πρόκριση απέναντι στον ΙΕΚ Ξυνή στην Αθήνα και ο προπονητής της ομάδας έδωσε το στίγμα ενόψει της πολύ κομβικής αναμέτρησης.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ:

«Σίγουρα όλα τα ματς κυπέλλου είναι κομβικά γιατί για να συνεχίσεις πρέπει να κερδίσεις. Έχουμε δύσκολη αποστολή στην έδρα του πρωτοπόρου. Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι πρέπει και οι δύο ομάδες να διορθώσουν πράγματα. Ήταν οριακό ματς, αυτό που έγινε για το πρωτάθλημα και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε στο να διορθώσουμε στοιχεία του παιχνιδιού μας».

Για την επιστροφή του Κοκώνη είπε: «Είναι σημαντική. Εννοείται ότι πρόκειται για έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ομάδας τα τελευταία χρόνια».

Για το αν είναι κίνητρο το κύπελλο, ειδικά από την στιγμή που η ομάδα έχει χάσει την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος επεσήμανε: «Ποτέ δεν ήταν στόχος του ΠΑΟΚ να βγει πρώτος στην κανονική διάρκεια. Στόχος ήταν να διεκδικήσει μέχρι τέλους τους δύο τίτλους. Σε αυτή την λογική το αυριανό ματς είναι από αυτά που αν τα κερδίσεις σε κρατάνε στην διεκδίκηση τους εντός στόχου».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στον β΄ γύρο και το τι έχει φταίξει για τις συνεχόμενες ήττες, απάντησε: «Είναι μεγάλη κουβέντα. Δεν είναι της στιγμής να το αναλύσουμε. Εσωτερικά το έχουμε αναλύσει και προσπαθούμε να το λύσουμε. Κοιτάμε μπροστά, όχι πίσω. Οι τίτλοι τώρα παίζονται».

Διαβάστε ακόμη...