Τσαϊρέλης (πρώην Τενερίφη) για ΠΑΟΚ: Ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο

Από basketplus: Mε τα παιχνίδια να έρχονται τόσο σύντομα τα Ισπανικά ΜΜΕ δεν περίμεναν και πολύ για να αναφερθούν στο ματς του ΠΑΟΚ με την Τενερίφη. Η laopinion.es αμέσως τηλεφώνησε στον Μιχάλη Τσαϊρέλη, παίκτη της Ιμπεροστάρ πριν δύο χρόνια, όταν ο Έλληνας φόργουορντ έφυγε από τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: basketplus.gr
Τσαϊρέλης (πρώην Τενερίφη) για ΠΑΟΚ: Ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο

«Αν κάποιος μπορεί να λειτουργήσει ως σκάουτερ για αυτή τη σειρά είναι ο Μιχάλης Τσαϊρέλης» αναφέρει το Ισπανικό μέσο, προσθέτοντς: "’Επαιζε στον ΠΑΟΚ και τώρα είναι στην άλλή μεγάλη ομάδα της πόλης. Μάλιστα φέτος δύο φορές αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ με τον Άρη και έτσι η άποψη του έχει σημασία για την ομάδα που διευθύνει ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ο Τσαϊρέλης έλεγε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια απρόβλεπτη ομάδα αλλά πολύ δυνατή».

Και συνεχίζει το άρθρο με δηλώσεις του Έλληνα παίκτη: «Είναι ικανοί για το καλύτρεο και το χειρότερο, ανάλογα αγώνα και αντιπάλου. Συνήθως παίζουν πολύ καλά σε μεγάλα ματς. Άλλοτε είναι κοντά στην κορυφή απόδοσης, άλλοτε μακριά. Τώρα πάνε καλά περιφερειακά κυρίως με τον ΜακΦάντεν που έπαιξε πολύ καλά με την Παρτιζάν στα δύο ματς. Κοντά στο καλάθι παίζουν καλή άμυνα και αν ο αντίπαλος δεν είναι καλός από μακριά, θα έχει προβλήματα».

Το άρθρο αναφέρει ότι ο Τσαϊρέλης πήγε στην Κανάρια την περίοδο 2014-15 με κόουτς τον Αλεσάντρο Μαρτίνεζ και σε 19 ματς με 9΄ μέσο όρο είχε 3.6 πόντους και 1.4 ριμπάουντ. «Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από την Ιμπεροστάρ» σεμείωσε ο Τσαϊρέλης προσθέτοντας: «Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω καλούς ανθρώπους με τους οποίους έχω κρατήσει επαφή, Έλληνες που μένουν στην Ισπανία αλλά και Ισπανούς. ‘Όταν είδα την κλήρωση αισθάνθηκα ωραία γιατί θα συναντήσω στην Θεσσαλονίκη ανθρώπους της ομάδας. Πάντως ελπίζω να επιστρέψω στην Τενερίφη για διακοπές» κατέληξε ο Έλληνας φοργουορντ.

Διαβάστε ακόμη...