Τριετές συμβόλαιο με την ΕΠΟ οι Τριτσώνης-Κουκουλάκης!

Από sdna.gr: Oι επικεφαλής της FIFA και ειδικότερα ο επιτετραμένος της στην Ελλάδα Κωστάκης Κουτσοκούμνης είχαν δείξει τη διάθεσή τους να κρατήσουν υπό την εποπτεία τους την ελληνική διαιτησία στο άμεσο μέλλον και πραγματικά προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψαν με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία οι επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Σταύρος Τριτσώνης και Μιχάλης Κουκουλάκης.
Πηγή: sdna.gr
Τριετές συμβόλαιο με την ΕΠΟ οι Τριτσώνης-Κουκουλάκης!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αποκάλυψη Τώρα» του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΠΟΡ FM 94,6, οι δύο άνδρες θα παραμείνουν στον ρόλο τους για τα επόμενα τρία χρόνια, ανεξαρτήτως με τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ και την αναμενόμενη αλλαγή στην ηγεσία της, με την έλευση του Βαγγέλη Γραμμένου στην Προεδρία της στη θέση της προσωρινής διοικούσας επιτροπής.

Μάλιστα και ο ίδιος ο κ. Γραμμένος φαίνεται να ενημερώθηκε για την υπογραφή τριετούς συμβολαίου των Σταύρου Τριτσώνη και Μιχάλη Κουκουλάκη με την ΕΠΟ, καθώς και για το ότι πρόκειται ουσιαστικά για απόφαση της FIFA και ειδικότερα μετά από εισήγηση του Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Διαβάστε ακόμη...