Το πιο μεγάλο στοίχημα για Σιαμπάνη

Από paok24.com: Ο Μάριος Σιαμπάνης έπαιξε για πρώτη φορά με τον ΠΑΟΚ σε αυτό το χθεσινό παιχνίδι πρωταθλήματος, αλλά μία από τις επιτυχίες του νεαρού έχει να κάνει με το ότι ήδη έχει αποκτήσει φήμη.
Πηγή: paok24.com
Το πιο μεγάλο στοίχημα για Σιαμπάνη

Στα 17 του χρόνια ο Σιαμπάνης έχει παραστάσεις από τους άνδρες του ΠΑΟΚ, από τις εθνικές νέων και φυσικά από τα πρωταθλήματα κ17 και κ20.

Πρόσφατα υπέγραψε νέο συμβόλαιο για δύο χρόνια και εδώ πρέπει να τονιστεί ότι δεν υπήρχαν και… πολλά περιθώρια παραπάνω. Ο κανονισμός αναφέρει ότι για τους ανήλικους υπάρχει όριο και όποιος είναι κάτω των 18, μπορεί να υπογράψει το πολύ για τρία χρόνια. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ τον έχει μέχρι το 2019, αλλά με το που κλείσει τα 18 του και ενηλικιωθεί –εφόσον βέβαια κριθεί ικανός- τότε μπορεί να υπογράψει για πολλά περισσότερα χρόνια.

«Βιάστηκαν να τον ανεβάσουν…» είπε χθες ο Ίβιτς και άφησε να εννοηθεί ότι ο νεαρός τερματοφύλακας δεν ήταν έτοιμος (από πολλές πλευρές) να βρεθεί στους μεγάλους.

Σε κάθε περίπτωση το θέμα είναι τι γίνεται από και πέρα… Γιατί πράγματι τα δύσκολα δεν ήρθαν ακόμη για τον Σιαμπάνη.

Θα μπορέσει άραγε όλος ο οργανισμός ΠΑΟΚ να στηρίξει ή να περιμένει έναν τόσο νεαρό τερματοφύλακα; Θα μπορέσει να τον αποδεχθεί με τα λάθη που όλοι κάνουν σε αυτές τις ηλικίες, ειδικά όμως στο τέρμα όπου το κάθε λάθος στοιχίζει πολύ περισσότερο; Υπάρχει τέτοια υπομονή;

Αν λοιπόν ο κάθε παίκτης που ανεβαίνει από τις ακαδημίες έχει πολλά εμπόδια μπροστά του, ο τερματοφύλακας έχει πάρα πολλά και πρέπει να βοηθηθεί τα μέγιστα για να τα ξεπεράσει μέχρι να καθιερωθεί…

Διαβάστε ακόμη...