«Επιστροφές» στην Τούμπα

Από inpaok.com: Ματς με... ιδιαιτερότητες θα είναι η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Βέροια στο γήπεδο της Τούμπας, για τρεις ποδοσφαιριστές του συλλόγου της Ημαθίας.
Πηγή: inpaok.com
«Επιστροφές» στην Τούμπα

Χρήστος Μελίσσης, Σωτήρης Μπαλάφας και Κρίστιαν Μίλιεβιτς, είναι οι παίκτες της Βέροια που στο παρελθόν έχουν φορέσει την φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος.

Ο 34χρονος -πλέον- Μελίσσης, αγωνίστηκε στους «ασπρόμαυρους», από τον Ιανουάριο του 2006 έως και το καλοκαίρι του 2008, καταγράφοντας 58 συμμετοχές με 3 γκολ. Ο Σωτήρης Μπαλάφας βρέθηκε από την Άρτα στον ΠΑΟΚ το 2005 και φόρεσε τα «ασπρόμαυρα» έως και το 2012 (μεσολάβησαν σε αυτό το διάστημα δανεισμοί σε ΠΑΣ Γιάννινα και Εργοτέλη), μετρώντας 128 συμμετοχές, με 8 γκολ και 2 ασίστ.

Σαφώς μικρότερη η παρουσία του Κρίστιαν Μίλιεβιτς στον Δικέφαλο, με τον 24χρονο Σέρβο μεσοεπιθετικό, να... ξεπηδά από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, καταγράφοντας μόλις μια επαγγελματική συμμετοχή το 2010.

Οι παίκτες της Βέροιας που έχουν πάρει... γεύση από Τούμπα, θα μπορούσαν να είναι τέσσερις, καθώς πρόσφατα αποκτήθηκε από τον σύλλογο της Ημαθίας ο Στέλιος Ηλιάδης, ωστόσο ο έμπειρος αμυντικός μέσος, είναι ακόμα ανέτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής.

Διαβάστε ακόμη...