Μάρτυρας επεισοδίων με οπαδούς της Σάλκε ο ΜακΦάντεν! (pic)

Ο Θαντ ΜακΦάντεν μέσω Facebook κατήγγειλε έναν άγριο καυγά μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της Σάλκε, υπογραμμίζοντας πως κανείς δεν νοιαζόταν αν χτυπηθούν γυναίκες και παιδιά!
Πηγή: sdna.gr
Μάρτυρας επεισοδίων με οπαδούς της Σάλκε ο ΜακΦάντεν! (pic)

Ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ ήταν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης την Πέμπτη απολαμβάνοντας το ρεπό του, όταν έγινε μάρτυρας ενός ασυνήθιστου και σοκαριστικού περιστατικού. Όπως περιγράφει ο ίδιος, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν θερμό επεισόδιο με εκείνους της Σάλκε.

Το αποτέλεσμα; Δύο εστιατόρια... διαλυμένα και πολλοί άνθρωποι χτυπημένοι!

Ο ΜακΦάντεν ξεκαθάρισε πως είναι εκνευρισμένος και τόνισε πως δεν μάλλον δεν θα πάει στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ - Σάλκε, ύστερα από όσα είδε!

«Ήμουν μάρτυρας ενός από τους πιο τρελούς καυγάδες... Είμαι στο κέντρο της πόλης, μιας και έχουμε ρεπό... Και οι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας μπαίνουν σε έναν καυγά με τους οπαδούς μας, ο οποίος βασικά διέλυσε δύο εστιατόρια. Δεν νοιάστηκαν αν χτυπούν παιδιά και γυναίκες. Αν είχες το σήμα της αντίπαλης ομάδας ήσουν στόχος. Η αστυνομία μου είπε πως έπρεπε να φύγω. Δεν λέω κάτι παραπάνω. Είμαι θυμωμένος γιατί περνούσα ωραία στην πόλη. Οι οπαδοί της ποδοσφαιρικής ομάδας είναι οι πιο παθιασμένοι οπαδοί που έχω δει ποτέ. Μάλλον δεν θα πάω σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό αγώνα», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Διαβάστε ακόμη...