Η Σάλκε είναι… Σάλκε!

Από inpaok.com: Η Σάλκε μπορεί να είναι συνολικά φέτος πεσμένη αγωνιστικά (τελευταία έχει βρει ρυθμό πάτως...), αλλά δεν παύει να είναι μία ισχυρή γερμανική ομάδα.
Πηγή: inpaok.com
Η Σάλκε είναι… Σάλκε!

Ακτύπητη δεν είναι, αλλά είναι λάθος αυτό που νομίζουν πολλοί οπαδοί ότι πρόκειται για έναν εύκολο αντίπαλο. Δεν μπορεί κανείς να υποτιμά μία γερμανική ομάδα! Μακάρι ο ΠΑΟΚ να προκριθεί, αλλά αναμένονται δύο πολύ δύσκολα ματς απέναντι σε μία ομάδα που διαθέτει πολλές εξαιρετικές μονάδες.

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ

Το φαβορί του ζευγαριού παραμένει η Σάλκε. Ανεξάρτητα από την κατάσταση που βρίσκεται είναι μία ομάδα από την Μπουντεσλίγκα. Μιλάμε για μία ομάδα που πήρε πριν 10 μέρες ισοπαλία 1-1 μέσα στο Μόναχο από τη Μπάγερν και κέρδισε εύκολα το περασμένο Σάββατο με 2-0 τη Χέρτα.

Ο ΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΙ

Το ότι η Σάλκε είναι καλή ομάδα δε σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ του Βλάνταν Ίβιτς δεν μπορεί να την αποκλείσει. Μπορεί και παραμπορεί. Ωστόσο θα είναι πιο δύσκολα τα ματς από όσο νομίζει πολύς κόσμος. Είναι αδιανόητο αυτό που κάνουν πολλοί και υποτιμάνε τη Σάλκε, όπως έκαναν και με τον Άγιαξ. Ομάδες τέτοιου βεληνεκούς δεν μπορείς να της υποτιμήσεις ποτέ!

Διαβάστε ακόμη...