Γεροντίδης: «Να διαφυλάξουμε τον ΠΑΟΚ ως κόρη οφθαλμού»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ηλίας Γεροντίδης και αναφέρθηκε στα μέτρα που παίρνει ο επίσημος ΠΑΟΚ προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά στο ματς με τη Σάλκε.
Πηγή: metrosport.gr
Γεροντίδης: «Να διαφυλάξουμε τον ΠΑΟΚ ως κόρη οφθαλμού»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα πάρουμε όλα τα μέτρα που πρέπει, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο προκειμένου να παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα. Θα γίνουν εξονυχιστικοί έλεγχοι και θέλουμε και τη βοήθεια και των φιλάθλων γι' αυτό. Πρέπει να δείξουν κατανόηση για ορισμένα θέματα και να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύπαθος σε τέτοια θέματα».

Για το αν θα υπάρξει έλεγχος στους Γερμανούς για μεταλλικά αντικείμενα: «Για τον φόβο των Ιουδαίων θα έχουμε και τέτοιο έλεγχο».

Για την πιθανότητα εμφάνισης σημαιών των Σκοπίων: «Σίγουρα αυτά είναι εθνικά θέματα και καλό είναι να αποφεύγονται στα παιχνίδια. Δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Θα το εξετάσουμε και θα πάρουμε όλα τα αναγκαία μέτρα για να μην παρουσιαστούν τέτοια φαινόμενα».

Κλείνοντας, έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Οι φίλοι του ΠΑΟΚ να ευχαριστηθούν ένα ωραίο, όπως πιστεύουμε ότι θα γίνει, παιχνίδι και να είναι προσεκτικοί στις εκδηλώσεις τους. Να είναι πολύ προσεκτικοί όσον αφορά τη ρίψη αντικειμένων. Η UEFA δεν καταλαβαίνει από τέτοια θέματα, έχουμε και στο παρελθόν δει το τι έγινε και θα πρέπει να είναι όλοι προσεκτικοί και να διαφυλάξουν το παιχνίδι αυτό σαν κόρη οφθαλμού».

Διαβάστε ακόμη...