«Καλύτερη και πιο φορμαρισμένη ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Από metrosport,gr: Καλύτερη και πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ο βετεράνος άσος της Ξάνθης, Μάκης Τζάτζος, στο Metropolis 95.5 
Πηγή: metrosport.gr
«Καλύτερη και πιο φορμαρισμένη ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Ο παλαίμαχος άσος της Ξάνθης τόνισε ότι τον εξέπληξε η πορεία της φετινής ομάδας αφού δεν το περίμενε εξαρχής.

Επιπλέον, υποστήριξε ότι η Ξάνθη θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στον ΠΑΟΚ τόσο για το παιχνίδι του πρωταθλήματος όσο και του Κυπέλλου αλλά ο Λουτσέσκου δε θα διαλέξει παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την εικόνα της Ξάνθης: «Φυσικά υπάρχει ικανοποίηση. Η ομάδα κάνει πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Στην αρχή είχαμε τις επιφυλάξεις μας αλλά μας εξέπληξε ευχάριστα η ομάδα. Βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και είμαστε μέσα και στους δύο στόχους».

Για το ποιοι είναι οι στόχοι της Ξάνθης: «Στο πρωτάθλημα ο στόχος είναι να κάνει μια καλή πορεία και να καταφέρει να βγει στην Ευρώπη. Στο Κύπελλο είχαμε μια δύσκολη κλήρωση αφού πέσαμε στην πιο φορμαρισμένη και την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Είναι δύσκολα τα παιχνίδια. Ελπίζω να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε την πρόκριση».

Για το εάν ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα: «Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι πιο καλή ομάδα, έχασε κάποιους βαθμούς στην αρχή και για αυτό έμεινε πίσω. Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τη δυναμική του και ξέφυγε. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που θες να την βλέπεις. Παίζει όμορφο ποδόσφαιρο».

Για το εάν η Ξάνθη θα διαλέξει παιχνίδι: «Δεν θα διαλέξει παιχνίδι. Έχουμε έναν καλό προπονητή που ετοιμάζει την ομάδα σύμφωνα με το ρόστερ της και τον τρόπο που μπορεί να παίξει. Δεν διαλέγει τα παιχνίδια. Μας εξέπληξε ευχάριστα η ομάδα. Παίζει στο ανώτερο σημείο από αυτό που μπορεί. Ελπίζω οι μεταγραφές να της δώσουν ποιότητα και να διεκδικήσει το στόχο της. Στόχος της είναι να μπει στα πλέι οφ και να πάει για Ευρώπη».

Για το ποια ήταν η σίγουρη μεταγραφή της Ξάνθης σε μεγαλύτερη ομάδα και ποια η μεταγραφή έκπληξη: « Ο Χρήστος Μαλαδένης, ο Παρασκευάς Άντζας και ο Ζήσης Βρύζας ήταν ταλέντα και έπαιξαν. Έκπληξη ήταν ο Άκης Ζήκος. Δεν περίμενα να φτάσει σε τελικό champions league όχι για την αξία του αλλά γιατί είχα δει και μεγαλύτερα ταλέντα αλλά η δουλειά σε δικαιώνει. Δε θέλω να τον μειώσω, ίσα ίσα. Έκανε μεγάλη καριέρα και είχε ταλέντο αλλά δούλεψε και πάρα πολύ. Είναι σημαντικό».

Για το ποιος είναι ο επόμενος παίκτης της Ξάνθης που θα πάρει μεταγραφή: «Ο τερματοφύλακας γιατί είναι πάρα πολύ καλός και ένας από τους πρωτεργάτες στην προσπάθεια της Ξάνθης».

Διαβάστε ακόμη...