«Άλλο νεοναζί, άλλο πατριώτης»

Από sdna.gr: Για την πολύκροτη μεταγραφή του Ρομάν Ζοζούλια από τη Μπέτις στη Ράγιο Βαγιεκάνο μίλησε ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Ρατς.
Πηγή: sdna.gr
«Άλλο νεοναζί, άλλο πατριώτης»

Ο 35χρονος Ρουμάνος αμυντικός αγωνίζεται στην ισπανική ομάδα από το καλοκαίρι του 2015 όταν άφησε τον «Δικέφαλο του Βορρά». Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή στην Ισπανία, ο Ρατς κλήθηκε να σχολιάσει την κίνηση των οπαδών της Βαγιεκάνο να μπλοκάρουν τον δανεισμό του Ουκρανού επιθετικού, τον οποίο κατηγορούν ότι είναι νεοναζί.

Ο Ρατς τόνισε ότι δεν θα είχε πρόβλημα να είναι συμπαίκτης του ο Ζοζούλια, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση στην Ουκρανία, στην οποία έζησε δέκα χρόνια αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Σαχτάρ Ντόνετσκ.

«Στην Ουκρανία έζησα δέκα χρόνια και μπορώ να πω ότι υπάρχει διάφορα ανάμεσα στο να είσαι οπαδός των ναζί και να υποστηρίζει την πατρίδα σου. Αν ισχύουν όσα λέγονται για τον Ζοζούλια, τότε οι οπαδοί μας έχουν δίκιο. Αν όχι, τότε δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο εμποδίζουν την μεταγραφή του» ανέφερε αρχικά ο Ρατς και συμπλήρωσε:

«Οποιοσδήποτε παίκτης μπορεί να βοηθήσει τη Ράγιο, είναι ευπρόσδεκτος κατά τη γνώμη. Στα αποδυτήρια δεν μιλήσαμε πολύ για αυτό το θέμα, διότι δεν ξέραμε τι κατάληξη θα έχει. Δεν εξαρτάται και από εμάς».

Διαβάστε ακόμη...