«Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα τίτλου»

Από thessports.gr: Για το ποδόσφαιρο που παίζει ο ΠΑΟΚ, για την βελτίωση των πακτών του Βλάνταν Ίβιτς αλλά και γιατί δεν κατάφερε ο Αστέρας να πάρει αποτέλεσμα μίλησε στην συνένεντευξη τύπου ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.
Πηγή: thessports.gr
«Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα τίτλου»

Αρχικά είπε: «Για να καταφέρει κάποιος να πάρει βαθμό η βαθμούς στην Τούμπα πρέπει να συμβούν απίστευτα πράγματα. Ο ΠΑΟΚ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, παίζει κάθετο ποδόσφαιρο, εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Έτσι έπαιζε από την αρχή απλά τώρα παίρνει και τα αποτελέσματα. Όποτε δεν πήρε κάτι παίζοντας έτσι, δεν ήταν δίκαιο. Θεωρώ ότι εμείς σήμερα δικαιούμασταν να πάρουμε κάτι.

Τα παιδιά ήταν πολύ συγκεντρωμένα, σκοράραμε αλλά τελικά φύγαμε με 0 βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την κατοχή και κάναμε και τελικές. Ο ΠΑΟΚ επιτέθηκε όπως αναμενόταν περισσότερο από την αριστερή του πλευρά, το διάβασε ο Ίβιτς και το έκανε γρήγορα.

Από τον άξονα δε δεχθήκαμε φάση, από τη δεξιά δική μας πλευρά πίεσε ο ΠΑΟΚ όπου είχαμε πρόβλημα καθώς είχαμε απουσίες . Το κέντρο άμυνάς μας ήταν ψηλά και παίζαμε με αυτοπεποίθηση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ πίεσε περισσότερο. Καταφέραμε και βρήκαμε δυνάμεις απέναντι σε μια φανταστική ομάδα αλλά και τον κόσμο της που γέμισε το γήπεδο μετά από καιρό. Είχα την αίσθηση ότι θα βάζαμε εμείς γκολ στο τέλος έτσι όπως πήγε το παιχνίδι. Συνέβη ότι συνέβη όμως και τελικά φύγαμε χωρίς βαθμούς».

Για την εμφάνιση της ομάδας του: «Παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο και στο Καραϊσκάκη και στην Τούμπα, σπαταλήσαμε ενέργεια αλλά δεν πήραμε αυτό που έπρεπε. Ελπίζω παρακάτω να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε. Όταν είμαστε κακοί δεν παίρνουμε τίποτα. Για να πάρουμε κάτι πρέπει να είμαστε από καλοί έως πάρα πολύ καλοί. Μπορεί να φταίω εγώ που ζητάω από τους παίκτες μου να είμαστε πολύ καλοί».

Για το τι χρειάζεται ο Δικέφαλος για το κάτι παραπάνω: « Ο ΠΑΟΚ παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο , κάθετο, έχει παίκτες με θεαματική βελτίωση. Ο Τσίμιροτ μπορεί να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο στην Ευρώπη.

Ο ΠΑΟΚ έχει πολλές επαφές, κάθετη κίνηση, μπρος, πίσω, κάθετα. Εμείς βάλαμε τα εξτρέμ πολύ πίσω για αν τους αντιμετωπίσουμε. Θέλω η ομάδα μου να μπορεί να φτάσει να κοιτάει τους πάντες στα μάτια.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει τίτλο,ο μεγαλομέτοχός του στήριξε τον Βλάνταν και αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Ο προπονητής χρειάζεται την στήριξη για να δώσει και αυτός ό,τι πρέπει. Αν δεν το κάνει ο πρόεδρος ακυρώνει τον ίδιο τον προπονητή και αυτοακυρώνεται».

Για τους καινούργιους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Τον Ενρίκε τον γνωρίζω, παρακολουθώ ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Κάνει τη διαφορά, δώστε του λίγο χρόνο για να κάνει περισσότερο τη διαφορά. Ο ένας είναι έτοιμος, ο Πρίγιοβιτς θέλει λίγο χρόνο».

Γιατί δεν κράτησε την ισοπαλία ο Αστέρας: «Δε νομίζω ότι ήταν λόγω της πίεσης του ΠΑΟΚ. Το γκολ προήλθε από λάθος διώξιμο του τερματοφύλακά μας ενώ ήταν κανονικά να φύγουμε στην επίθεση, δεν καθόμασταν πίσω. Γι αυτό περίμενα να κάνουμε το γκολ εμείς και όχι ΠΑΟΚ. Αλλά οι μεγάλες ομάδες θέλουν μια στιγμή για να βάλουν το γκολ και τιμωρούν».

Διαβάστε ακόμη...