«Ο ηττημένος εξαφανιζόταν για μια εβδομάδα»

Από arenafm.gr: Βασίλης Οικονομίδης και Φάνης Ταρνατώρος μίλησαν από κοινού στον «αέρα «του ARENA FM γυρίζοντας νοερά πίσω στα μεγάλα ΠΑΟΚ-Άρης. Μεταξύ άλλων είπαν:
Πηγή: arenafm.gr
«Ο ηττημένος εξαφανιζόταν για μια εβδομάδα»

Β.Οικ.:»Όσοι έζησαν εκείνα τα παιχνίδια τα αναπολούν. Άλλες εποχές, άλλοι παίκτες. Δεν γίνεται να τα ξαναζήσουμε αυτά. Είμαστε ευλογημένοι που είδαμε αυτά τα παιχνίδια. Είναι το καλύτερο κομμάτι της ζωής μας.

Θα σας πω κάτι. Το κίνητρο ήταν το πρωτάθλημα. Για τον ΠΑΟΚ ήταν σημαντικό που απέναντι σε εκείνη την ομάδα του Άρη με Γκάλη και Γιαννάκη πήραμε το πρωτάθλημα. Σηκώθηκε ο Μιχόπουλος κάποια στιγμή να διαμαρτυρηθεί από συνήθεια, τον τράβηξα από το μανίκι και του είπα, κάτσε να το ζήσουμε, να το απολαύσουμε γιατί δε θα ξαναδούμε αυτά τα ματς. Μετά έφυγε ο Γκάλης, άλλαξαν τα πάντα.

Φ. Τ.: Κάθε παιχνίδι ήταν ξεχωριστό και έκριναν τα δυο αυτά ματς τον τίτλο. Ήταν το αθλητικό γεγονός της Ελλάδος. Ίσως το τελευταίο πρωτάθλημα με Κυρίτση και το τρίποντο του Γιαννάκη. Που από 2-0 το κάναμε 2-2 και μετά το πήραμε.

Ήμασταν φίλοι μεταξύ μας οι άνθρωποι των δυο ομάδων, κάναμε και παρέα όμως την εβδομάδα του ματς δε μιλούσαμε και ο χαμένος εξαφανιζόταν για μια εβδομάδα για να γλιτώσει την καζούρα.»

Διαβάστε ακόμη...