«Αυτό που πέτυχε ο ΠΑΟΚ είναι σπάνιο…»

Από arenafm.gr: Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Χάρης Μπανιώτης, μίλησε στον ArenaFM 89.4 για την εκπληκτική κατάσταση που βρίσκεται ο «δικέφαλος» και τις συνεχόμενες νίκες που έχει πετύχει.
Πηγή: arenafm.gr
«Αυτό που πέτυχε ο ΠΑΟΚ είναι σπάνιο…»

Σαν αμυντικός που ήταν, σχολίασε την αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ και τα μόλις δυο γκολ που δέχτηκε στα τελευταία 13 παιχνίδια, ενώ αναφέρθηκε και στον Γιώργο Τζαβέλλα.

Όσα είπε ο Χάρης Μπανιώτης στον ArenaFM 89.4:

«Είναι στα πάνω του ο ΠΑΟΚ. Είμαστε σε μια περίοδο που κάνουμε λιγότερες φάσεις από ότι πριν αλλά κάνουμε πιο εύκολα γκολ και παίρνουμε τα αποτελέσματα. Η ομάδα ρολάρει καλύτερα, οι παίκτες είναι πιο δεμένοι μεταξύ τους».

Αναφορικά με την αμυντική γραμμή: «Ο Μαλεζάς δείχνει μια σταθερότητα και μια ωριμότητα πολύ σημαντική. Μέρα με την μέρα γίνεται καλύτερος. Αυτό που έχει πετύχει ο ΠΑΟΚ είναι σπάνιο, να έχει δεχτεί μόλις δυο γκολ στα τελευταία 13 παιχνίδια. Αλλά αυτό οφείλεται σε όλη την ομάδα, όχι μόνο στην αμυντική γραμμή. Ο Μάτος αν και είναι δεξί μπακ-χαφ, βγαίνει, κάνει γκολ και τα κάνει όλα. Έχουμε ανάγκη από τέτοιους παίκτες και τέτοιες μονάδες».

Για τον Βλάνταν Ίβιτς: «Δείχνει ότι προσπαθεί να διορθώσει και να αλλάξει πράγματα και θέλει να κάνει τον ΠΑΟΚ να είναι νικητής μέσα στο γήπεδο. Μ'αρέσει αυτός ο τρόπος και τα αποτελέσματα που έχει φέρει μιλάνε από μόνο τους. Δεν πιστεύω ότι για όλα έφταιγε ο Τζαβέλλας. Για να το κάνει σίγουρα ο Ίβιτς , κάτι ήξερε. Πιστεύω ένας προπονητής και ένας γενικός διευθυντής πρέπει να είναι κάθετοι στις απόψεις τους. Αλλά δεν πιστεύω ότι για όλα έφταιγε αυτός».

Διαβάστε ακόμη...