Κλείνει ταλέντο ο ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Πολύ κοντά στην προσθήκη ενός σπουδαίου ταλέντου βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, καθώς οι «ασπρόμαυροι» είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 18χρονο μεσοεπιθετικό Γιάννη Τσίγγο, που αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Σάλκε.
Πηγή: inpaok.com
Κλείνει ταλέντο ο ΠΑΟΚ

O 18χρονος διεθνής με την Νέων της Ελλάδας μεσοεπιθετικός, γεννήθηκε στο Μπίλεφελντ της Γερμανίας από Έλληνες γονείς, ενώ έμαθε τα μυστικά της μπάλας στις ακαδημίες της Αρμίνια και της Σάλκε.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποτέλεσε το «μήλο της έριδος» για ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ, ωστόσο όπως φαίνεται ο Δικέφαλος, θα είναι αυτός που θα κερδίσει τη μάχη.

Ο Τσίγγος βρίσκεται στην Ελλάδα από την περασμένη Τετάρτη (25/01), ενώ την Τρίτη (31/1) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ώστε να προλάβει να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους «ασπρόμαυρους».

Ο γεννημένος την 1η Ιουλίου του 1999 βραχύσωμος άσος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του. Τράβηξε τους προβολείς πάνω του σε ηλικία 16 ετών με ένα εκπληκτικό γκολ που πέτυχε με την Εθνική Παίδων στην προκριματική φάση του Euro και ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο πρόσφατο τουρνουά που συμμετείχε η Εθνική Νέων στην Αγία Πετρούπουλη.

Η καταγωγή του είναι από Πρέβεζα και η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ προβλέπει να ενσωματωθεί αρχικά στην U20 του Πάμπλο Γκαρσία, με προοπτική την πρώτη ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...