«Παίκτης επιπέδου Champions League ο Μάτος»

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο βετεράνος αμυντικός του ΠΑΟΚ, Διονύσης Χασιώτης.
Πηγή: metrosport.gr
«Παίκτης επιπέδου Champions League ο Μάτος»

Ο παλιός ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου έπλεξε το εγκώμιο του Λέο Μάτος και αναφέρθηκε στην πορεία των ασπρόμαυρων στο φετινό Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χασιώτης για:

- τον Μάτος: «Είναι πολυτέλεια για την ομάδα. Έχει εμπειρία, έχει ποιότητα. Είναι για πολύ υψηλό επίπεδο. Αυτό το βγάζει στην ομάδα και βοηθάει τα μέγιστα».

- το αν θυμάται κάποιον άλλον αμυντικό που να σκόραρε κιόλας: «Όχι δεν θυμάμαι. Σίγουρα περάσανε ακραίοι αμυντικοί με ποιότητα αλλά με έμφαση στο σκοράρισμα όχι».

- το αν ο Μάτος μπορεί να παίξει και ως εξτρέμ: «Φαίνεται αυτό γιατί έχει ποιότητα. Ο συγκεκριμένος όπου κι αν χρειαστεί να παίξει θα παίξει. Είναι παίκτης Champions League».

- το τι ξεχωρίζει στον Μάτος: «Είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης. Μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα».

- τον Περέιρα: «Είναι χρήσιμος έχει στοιχεία εάν έχει περιορισμένο χρόνο κανείς δεν είναι αναντικατάστατος. Μπορεί να δώσει λύση».

- τον Ροντρίγκες: «Πρέπει να κοιτάξει μπροστά η ομάδα και να βρει λύση με τους παίκτες που υπάρχουν ήδη στην ομάδα αλλά και με αυτούς που θα έρθουν».

- το εάν ο ΠΑΟΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο: «Αυτό δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία. Ο ΠΑΟΚ δημιουργεί φάσεις, έχει τελικές παρότι αυτές δεν συνοδεύονται με το σκορ αλλά βλέποντας τα στοιχεία βλέπεις ότι είναι μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα συνοδευτεί με γκολ και βαθμούς».

- το με τι ασχολείται: «Με την προπονητική. Ασχολούμαι με ακαδημίες και ερασιτεχνικά».

Διαβάστε ακόμη...