Η συμφωνία Ιβάν – Τζαβέλλα

Από thessports.gr: Την συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Τζαβέλλα αποκαλύπτει η FORZA αυτού του Σαββατοκύριακου, η οποία βρίσκεται και σήμερα στα περίπτερα, με 56 σελίδες γεμάτες ρεπορτάζ, θέματα, συνεντεύξεις και αναλύσεις, που αφορούν τον ΠΑΟΚ!
Πηγή: thessports.gr
Η συμφωνία Ιβάν – Τζαβέλλα

Όπως γράφει η FORZA, η λύση με τον Τζαβέλλα, βρέθηκε στη δεύτερη συνάντησή του με τον Ιβάν Σαββίδη.

Η πρώτη είχε κακή κατάληξη και ένταση ανάμεσα στους δυο άνδρες, που έκανε τα πράγματα να φαίνονται ακόμη πιο άσχημα. Ο Σαββίδης εμφανώς χρειαζόταν να πειστεί πως θα απεγκλωβίσει έναν παίκτη που του αρέσει, με κίνδυνο να πάει σε ανταγωνιστή του ΠΑΟΚ και πως ο λόγος που του υπέδειξαν Μίχελ-Ίβιτς είναι υπαρκτός.

Στην τελευταία του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη την προηγούμενη εβδομάδα, ο Σαββίδης φώναξε τον Τζαβέλλα. Ο ποδοσφαιριστής απολογήθηκε για την ένταση της προηγούμενης συνάντησης και ο Σαββίδης του έκανε την τελική προταση για λύση της συνεργασίας.

Αυτή αποβλέπει την πληρωμή ενός χρόνου από το τετραετές συμβόλαιο ως αποζημίωση. Ο Τζαβέλλας αποδέχθηκε την συμβιβαστική λύση που του πρότεινε ο μεγαλομέτοχος και υπέγραψε το χαρτί, μετά από μια πολύωρη συνάντηση.

Ο λόγος που δεν ανακοινώθηκε η συμφωνία; Η αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του Τζαβέλλα. Ο Ιβάν Σαββίδης δεν θα ήθελε να τον δει αντίπαλο στην Ελλάδα και ζήτησε από τους συνεργάτες του να βρουν ένα καλό συμβόλαιο για τον ποδοσφαιριστή στο εξωτερικό μέσα σ´ αυτό το διάστημα.

Πιθανότατα πάντως, το "διαζύγιο" θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα, μαζί με την ανακοίνωση της νέας ομάδας του Τζαβέλλα που μοιάζει να είναι η ΑΕΚ...

Διαβάστε ακόμη...