«Κρίσιμες ημέρες…»

Aπό paok24.com:  O ΠΑΟΚ συνεχίζει τις μεταγραφικές του προσπάθειες για ενισχυθεί στην κορυφή της επίθεσης, με την περίπτωση του Γιανίκ Μπολί να συγκαταλέγεται σε αυτές που απασχολούν έντονα τους ανθρώπους του «Δικεφάλου».
Πηγή: paok24.com
«Κρίσιμες ημέρες…»

Το PAOK24 σας ενημέρωσε με λεπτομέρειες για το ασπρόμαυρο «φλερτ» με τον Ιβοριανό φορ της Ανζί, περιγράφοντας και τον ρόλο-κλειδί που έχει στη συγκεκριμένη υπόθεση ο Γιέρμαν Τσιστιακόφ.

Ωστόσο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η τοποθέτηση της πλευράς του 29χρονου ποδοσφαιριστή, αναφορικά με τις επαφές που υπάρχουν με τον ΠΑΟΚ και το ενδεχόμενο να γίνει κάτοικος Τούμπα από τον φετινό Γενάρη.

Το PAOK24 επικοινώνησε με τον Κεν Φαν Ντάικ, τον άνθρωπο που εκπροσωπεί τον Μπολί.

«Αν με καλέσατε για να με ρωτήσετε για τις επαφές με τον ΠΑΟΚ και το ενδεχόμενο να πάρει ο παίκτης μεταγραφεί στην ελληνική ομάδα δε θα ήθελα να κάνω αυτή τη στιγμή κάποιο σχόλιο», σχολίασε αρχικά, δείχνοντας ότι γνωρίζει για το «φλερτ» με τους «ασπρόμαυρους».

«Είναι αλήθεια ότι ο ΠΑΟΚ έχει παρακολουθήσει τον Μπολί και έχει δείξει ενδιαφέρον, ωστόσο ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο αυτή τη στιγμή και έτσι τον πρώτο λόγο τον έχει η ομάδα του. Αυτές οι ημέρες είναι πολύ κρίσιμες για τις επαφές, νομίζω ότι δεν πρέπει και δεν μπορούμε να πούμε πολλά, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις», ξεκαθάρισε ο ατζέντης του επιθετικού της Ανζί.

Σε συνέχεια του χτεσινού ρεπορτάζ, αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο Μπολί δείχνει ιδιαίτερα θετικός να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα», με τον Γιέρμαν Τσιστιακόφ να έχει παίξει καθοριστικό ρόλο σε αυτό.

Συγκεκριμένα, ο πρώην σύμβουλος του Ιβάν Σαββίδη σε απευθείας επικοινωνία του με τον επιθετικό της Ανζί του περιέγραψε τις προοπτικές που υπάρχουν στην καριέρα του μέσα από την επιλογή του ΠΑΟΚ, ξεκαθαρίζοντας του την οικονομική ασφάλεια που επικρατεί στον «Δικέφαλο», αλλά και τους υψηλούς στόχους της ομάδας, με τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να είναι κάτι που ενδιαφέρει ιδιαίτερα τον Ιβοριανό.

Μάλιστα η «δίψα» του παίκτη για να αγωνιστεί στην Ευρώπη είναι και ο λόγος που για την ώρα δε φαίνεται να τον συγκινούν προτάσεις που υπάρχουν από την Κίνα και την Αραβία για εκείνον.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή το περιβάλλον στην Ανζί δεν είναι και το ιδανικότερο για τον Μπολί, καθώς φέτος δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε.

Αυτό βοηθά ακόμα περισσότερο τον ΠΑΟΚ να έχει σύμμαχο του τον παίκτη και σε συνδυασμό με τις διασυνδέσεις του Τσιστιακόφ στη διοίκηση της Ανζί, να μπορέσει να ρίξει αυτή τη μεταγραφική υπόθεση στα χρήματα που θέλει.

Ο Ιβοριανός είναι μία από τις περιπτώσεις επιθετικών που απασχολούν ιδιαίτερα τον «Δικέφαλο» και μένει να φανεί αν οι «ασπρόμαυροι» θα τον ξεχωρίσουν και θα αποφασίσουν να εντείνουν τις προσπάθειες τους για την απόκτηση του.

Διαβάστε ακόμη...