Ο καλός και ο… κακός Ροντρίγκες

Απο inpaok.com : Όταν αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, πως ο Γκάρι Ροντρίγκες θέλει σαν τρελός να πάει στην Γαλατασαράι, πολλοί βιάστηκαν να υποστηρίξουν, πως γίνεται προσπάθεια από τα ΜΜΕ και την ΠΑΕ να βγει κακός ο παίκτης για να… δικαιολογήσει την πώληση.
Πηγή: inpaok.com
Ο καλός και ο… κακός Ροντρίγκες

Δεν μιλώ για τον κόσμο. Οι αναγνώστες που άλλωστε δεν μπορούν να γνωρίζουν πολλά, έχουν το δικαίωμα να το κάνουν. Αναφέρομαι στους επαγγελματίες που εκφράζονται δημόσια και κάθε στιγμή, ψάχνουν να βρουν τρόπους, για να λασπολογήσουν κατά του ΠΑΟΚ.

Δηλαδή από τη μία δεν είχαν καν την είδηση της πρότασης της Γαλατά, από την άλλη όμως, δήθεν γνώριζαν λεπτομέρειες από τις οποίες έβγαινε… κακιά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Κι όμως πλέον, μέχρι και ο πιο χαζός κατάλαβε πως ο Ροντρίγκες πραγματικά ήθελε πάρα πολύ να πάει στην Γαλατασαράι και το έδειχνε με κάθε τρόπο. Δεν είναι κακό. Λογικό να το θέλει, δικαίωμα του. Ο ποδοσφαιριστής θέλει να φύγει, ο ΠΑΟΚ πιστεύει ότι μπορεί να βρει αντικασταστάτη και τα χρήματα είναι αρκετά αφού και ο παίκτης πιέζει. Αυτό είναι, τίποτα άλλο. Τόσο απλό.

Άλλωστε το ότι ο Ροντρίγκες έχει υπερβολικές αντιδράσεις και πιέζει την ομάδα φαίνεται και από το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται. Δεν ζήτησε να βρεθεί ούτε καν στην αποστολή του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ, έτσι ώστε να παίξει για μία τελευταία φορά, μέσα στην Τούμπα μπροστά στο κοινό και να αποχαιρετήσει τον κόσμο όπως αξίζει στον ίδιο και στους οπαδούς. Να θυμίσω ότι ο Μακ και ο Λούκας φέρθηκαν πιο επαγγελματικά και είπαν και με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο το «αντίο» και το «ευχαριστώ» σε ομάδα και φιλάθλους. Και οι δύο πουλήθηκαν. Μάλιστα ο Λούκας με λιγα χρήματα και ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να τον κρατήσει. Κανένας όμως δεν τους έβγαλε… κακούς!

Αυτά για τα περί «κακού» Ροντρίγκες. Όσον αφορά το deal που φαίνεται πως ολοκληρώνεται στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ (3,5 καθαρά στα ταμεία του ΠΑΟΚ, συν ρήτρα μεταπώλησης όπως λένε οι Τούρκοι), για έναν παίκτη σαν τον Ροντριγκες είναι αρκετά. Θυμίζω πως ο Μακ που είναι πολύ καλύτερος, έφυγε με λιγότερα χρήματα. Δεν είναι κακό να παίρνουν υπεραξία οι παίκτες και να πουλάς. Πρόβλημα είναι όταν κάθε σεζόν, αλλάζεις 10 ποδοσφαιριστές. Με τον Ροντρίγκες τα πράγματα είναι απλά, ο ΠΑΟΚ καλείται να βρει έναν καλύτερο αντικασταστάτη. Αν το κάνει, στο τέλος μπορεί να βγει διπλά κερδισμένος.

Διαβάστε ακόμη...