«Ο Λεονάρντο θα μείνει στην Παρτιζάν...»

Από sdna.gr: Με νέες του δηλώσεις στον σερβικό τύπο ο Ιβιτσα Ιλιεφ ξεκαθάρισε πως ο Λεονάρντο δεν παραχωρείται από την Παρτιζάν.
Πηγή: sdna.gr
«Ο Λεονάρντο θα μείνει στην Παρτιζάν...»

Σε νέες του δηλώσεις ο τεχνικός διευθυντής της Παρτιζάν και πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, ο Ιβιτσα Ιλιεφ τόνισε και πάλι πως δεν υπάρχει διάθεση για πώληση του παίκτη, μιλώντας παράλληλα και για τις σχέσεις του με τον ατζέντη του παίκτη, Ντιμίτρι Σέλουκ.

Αναλυτικά:

"Είπα, ότι τη στιγμή που θα γίνει αποδεκτή η πρόταση των 2,5-3 εκατομμυρίων, εγώ θα παραιτηθώ. Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο που σχολιάζει τη δουλειά μου, να σταματήσει να το κάνει. Είμαι ο τεχνικός διευθυντής της Παρτιζάν και θέλω να ξέρει ο κόσμος ότι έχω τα πάντα υπό έλεγχο. Για όσους δεν το πιστεύουν, έχω ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και να πείτε μετά αν κράτησα την υπόσχεση μου ή όχι", ανέφερε αρχικά ο Σέρβος.

Και πρόσθεσε: "Έχουμε καλή επικοινωνία με τον Σέλουκ. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει ενδιαφέρον. Πέντε ομάδας ενδιαφέρονται για τον Λεονάρντο, το καταλαβαίνω, αλλά αν θα πρέπει να το επαναλάβω πάλι, θα το κάνω, εγγυώμαι ότι δεν θα πάει πουθενά".

Διαβάστε ακόμη...