Συζητείται εκ νέου στον ΠΑΟΚ η περίπτωση του Ματέους

Από metrosport.gr: Ο Ματέους είχε έρθει στην Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο για τον ΠΑΟΚ αλλά προτίμησε το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο της Κινέζικης Σιγιαζουάνγκ Εβερ Μπράιτ
Πηγή: metrosport.gr
Συζητείται εκ νέου στον ΠΑΟΚ η περίπτωση του Ματέους

Ο Βραζιλιάνος Ματέους που είχε έρθει στην Θεσσαλονίκη το περασμένο Ιούνιο για τον ΠΑΟΚ αλλά προτίμησε το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο της Κινέζικης Σιγιαζουάνγκ Εβερ Μπράιτ, συζητείται το τελευταίο διάστημα για τον Δικέφαλο, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με την προαναφερθείσα ομάδα για ένα ακόμη χρόνο.

Το θέμα αναπαράγεται κυρίως από ατζέντηδες, καθώς η Σιγιαζουάνγκ υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία και βάσει ενός όρου του συμβολαίου, μπορεί να αποχωρήσει χωρίς αποζημίωση και να συνεχίσει την καριέρα του σε ευρωπαϊκή ομάδα.

Πέτυχε 8 γκολ σε 16 παιχνίδια

Ο Ματέους παρότι είναι 34 ετών δείχνει αναγεννημένος και το απέδειξε τους προηγούμενους μήνες στην Κίνα. Αγωνίστηκε ως βασικός με την Σιγιαζουάνγκ σε 16 παιχνίδια και πέτυχε 8 γκολ. Μάλιστα όλα τα τέρματα του, τα σημείωσε αγωνιζόμενος ως δεξί εξτρέμ. Θυμίζουμε πως μπορεί να αγωνιστεί με άνεση και στις τρείς θέσεις της επίθεσης. Το όνομά του συζητείται έντονα το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε ακόμη...