Άνοιξε πόρτα με Τούμπα ο Παπαθανασάκης

Aπό metrosport.gr: Η πώληση του Λάμπρου στον ΠΑΟΚ και ακόμη μια ένδειξη της «υποταγής» του «Καναδού» στον Δικέφαλο.
Πηγή: metrosport.gr
Άνοιξε πόρτα με Τούμπα ο Παπαθανασάκης

Από τα μέσα Νοέμβρη είχε μεταφερθεί η πρόθεση Παπαθανασάκη-Καγιούλη να επιλέξουν «στρατόπεδο».

ΠΑΟΚ και Σαββίδη (ή κατ' επέκταση «συμμαχία») ή Ολυμπιακό και Μαρινάκη. Επέλεξαν το πρώτο έκτοτε, με την επίσκεψη στο Μακεδονία Παλάς που έσπευσαν να διαψεύσουν και την ξεκάθαρη τοποθέτηση Γκαγκάτση στην καταμέτρηση δυνάμεων πως ο Ηρακλής είναι στην πλευρά Γραμμένου. Ακόμη μια δυνατή ένδειξη; Η πώληση του Λάμπρου στον ΠΑΟΚ. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός είναι από τους λιγοστούς που θα μπορούσε και ηλικιακά ως επένδυση να απασχολήσει τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη. Βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος στον εξαθλιωμένο Ηρακλή όπως τον κατέντησε ο Παπαθανασάκης, ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε πληρώνοντας υπεραξία στους «κυανόλευκους».

Καθαρά οικονομικά μπορεί να φαίνεται επιτυχημένη μεταγραφή ενός παίκτη που τον απέκτησε ελεύθερο ο Ηρακλής (αγωνίστηκε 560' σε 10 αγώνες) και είχε κέρδος, αλλά επικοινωνιακά Παπαθανασάκης-Καγιούλης ξεμπροστιάστηκαν από την «παράδοση» του Ηρακλή στο «άρμα» του Σαββίδη. Η μεταγραφή Λάμπρου έκλεισε στις 300.000 ευρώ, η πρώτη δόση φέρεται πως καταβλήθηκε ήδη (η δεύτερη στις 5 του Γενάρη) και ο παίκτης αποχωρεί ως... ελεύθερος από τον Ηρακλή. Πρόκειται για κάτι που γίνεται συχνά από ομάδες και προφανώς αφορά φορολογικούς λόγους.

Χθες το πρωί ο Λάμπρου αποχαιρέτησε τους πρώην συμπαίκτες του και τόνισε, προφανώς... δασκαλεμένος: «Έμεινα ελεύθερος, δεν ξέρω που θα συνεχίσω. Ήρθα να αποχαιρετίσω τα παιδιά».

Διαβάστε ακόμη...