Ο Ζοζούλια και οι άλλοι

Από paok24.com: Σε τέσσερις μέρες αλλάζει ο χρόνος και ο ΠΑΟΚ δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε καμία μεταγραφική κίνηση για την περίοδο που έρχεται.
Πηγή: paok24.com
Ο Ζοζούλια και οι άλλοι

Αυτό που είναι σαφές πλέον, είναι πως ο ΠΑΟΚ έχει ρίξει το βάρος στην ανεύρεση ενός επιθετικού, με την αφορά να μην διαθέτει πολλές επιλογές.

Μέχρι στιγμής, δύο περιπτώσεις είναι αυτές που εμφανίστηκαν στο προσκήνιο και αυτές είναι του Καρίμ Ανσαριφάρντ και του Ρόμαν Ζοζούλια.

Με τον πρώτο ο ΠΑΟΚ ασχολήθηκε, όμως η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει πως δεν έχει καμία διάθεση να μπει σε πλειστηριασμό για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, του οποίου κύκλοι τον εμφανίζουν να ζητάει 700 χιλιάδες ευρώ συμβόλαιο. Από τα 120 που λαμβάνει σήμερα. Από την πλευρά του παίκτη ισχυρίζονται πως υπάρχει πρόταση και του Ολυμπιακού, αλλά θέλει να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Για τον Ρόμαν Ζοζούλια, η υπόθεση είναι γνωστή από το καλοκαίρι και μέχρι σήμερα στη Μπέτις έχει παίξει συνολικά 90 λεπτά, σε τέσσερις αγώνες που μπήκε αλλαγή. Προφανώς και οι Ισπανοί θέλουν να τον ξεφορτωθούν.

Ο Ουκρανός δεν είναι τυχαίος παίκτης στη χώρα του, σε 177 συμμετοχές έχει πετύχει 39 γκολ και έχει 39 ασίστ, έχει 36 συμμετοχές με την εθνική Ουκρανίας, είναι καθαρός φορ, όμως εδώ ελέγχεται ένα σημαντικό ζήτημα για τους Ουκρανούς ποδοσφαιριστές γενικότερα, οι οποίοι βγαίνοντας από τη χώρα τους εξαφανίζονται από τον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Οι δύο περιπτώσεις πάντως, είναι ενδεικτικές των επιλογών που υπάρχουν αυτή την περίοδο για την συγκεκριμένη θέση. Πολύ δύσκολα θα ανέβει το επίπεδο και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχει την ωριμότητα να βρει έστω τα χαρακτηριστικά ενός παίκτη που μπορούν να κολλήσουν στο σημερινό πρότζεκτ της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...