«Ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ, υπάρχει οικονομική διαφορά»

Από paok24.com: Ο Ρομάν Ζοζούλια φέρεται να αποτελεί μία από τις επιλογές που εξετάζει ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυση του στην επίθεση.
Πηγή: paok24.com
«Ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ, υπάρχει οικονομική διαφορά»

Το PAOK24 επικοινώνησε με τον ατζέντη του Ουκρανού επιθετικού για να μάθει από πρώτο χέρι τι συμβαίνει στο συγκεκριμένο «φλερτ».

«Ο Ρομάν είναι ένας πολύ σοβαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος λειτουργεί πολύ επαγγελματικά. Είναι ικανοποιημένος στην Μπέτις και παρότι ακόμη δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής, παραμένει συγκεντρωμένος, αποτελώντας έναν παίκτη που είναι συγκεντρωμένος στην προσπάθεια της ομάδας του για να πετύχει τον στόχο», ανέφερε αρχικά ο Χοσέ Λορένθο.

Ο Ισπανός ατζέντης του Ζοζούλια ξεκαθάρισε ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήταν αυτοί που τον προσέγγισαν ενόψει Γενάρη, ξεκινώντας συζητήσεις και αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ντυθεί τελικά ο Ουκρανός στα «ασπρόμαυρα».

«Ο ΠΑΟΚ έδειξε ενδιαφέρον για το ενδεχόμενο να δανειστεί τον Ρομάν. Τουλάχιστον αυτό είναι κάτι που έχει μεταφερθεί σε εμένα που εκπροσωπώ τον ποδοσφαιριστή. Επειδή όπως σας μετέφερα είναι χαρούμενος στην Μπέτις, αγωνιζόμενος στο ισπανικό πρωτάθλημα, η προσφορά που θα πρέπει να κάνει η ελληνική ομάδα για να πείσει τον παίκτη θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα δελεαστική», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του Ουκρανού.

Όταν μπήκαμε στη διαδικασία να ζητήσουμε περαιτέρω διευκρινήσεις για τη φάση στην οποία βρίσκονται τώρα οι επαφές των δύο ομάδων, ο κ. Λορένθο διευκρίνισε ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχει μία οικονομική διαφορά.

«Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζει δεν καλύπτει 100% τις απαιτήσεις για να ολοκληρωθεί αυτός ο δανεισμός. Υπάρχει οικονομική διαφορά, καθώς η ελληνική ομάδα δίνει λιγότερα χρήματα. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την Μπέτις και για αυτό τον λόγο είμαι σε επαφή με τον σύλλογο του, προκειμένου να παρθεί από κοινού μία απόφαση, καθώς δεν επιτρέπεται να συμβεί κάτι άλλο. Σύντομα θα ξεκαθαρίσει αν μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτή η μετακίνηση, απλά σίγουρα θα πρέπει να περιμένουμε».

Με τον εκπρόσωπο του Ζοζούλια να αποκαλύπτει στο PAOK24 τον δίαυλο επικοινωνίας που έχει ανοίξει ο ΠΑΟΚ με την Μπέτις, αλλά προφανώς και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, μένει να φανεί αν ο ενδεχόμενος δανεισμός του Ουκρανού θα αποτελέσει τη λύση που ψάχνει ο «Δικέφαλος» για να καλύψει το κενό του στην επίθεση.

Διαβάστε ακόμη...