Ο Γκόμεζ, ο Παμβοχαϊκός και οι ευχές στους φιλάθλους!

Από paok24.com: Στην 3η θέση της βαθμολογίας βρίσκεται πλέον ο ΠΑΟΚ μετά τη χθεσινή επικράτηση κόντρα στον Παμβοχαϊκό στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.
Πηγή: paok24.com
Ο Γκόμεζ, ο Παμβοχαϊκός και οι ευχές στους φιλάθλους!

Για τη χθεσινή νίκη της ομάδας αλλά και για τον Χάρι Γκόμεζ που δείχνει σημάδια βελτίωσης στην αποθεραπεία του, μίλησε στο PAOK24 ο Αμαράλ Ντάντε.

«Είναι καλό το επίπεδο στο ελληνικό πρωτάθλημα, πρέπει να παίζουμε 100% σε όλα τα ματς και είμαι χαρούμενους που καταφέραμε να πάρουμε ακόμα μια νίκη χθες, κόντρα σε ένα καλό αντίπαλο» σχολίασε αρχικά και συμπλήρωσε για την δική του απόδοση: «Νιώθω υπέροχα αυτή τη στιγμή, δουλεύω αρκετά στο γυμναστήριο. Το σώμα μου νιώθει καλύτερα σε σχέση με πριν και παιχνίδι με παιχνίδι θα φτάσω στο επιθυμητό επίπεδο».

Σχετικά με τον Χάρι Γκόμεζ πρόσθεσε ότι: «Χρειαζόμαστε τον Γκόμεζ, είναι καλός παίκτης, είναι ένας μεγάλος επαγγελματίας και είμαι πολύ χαρούμενος που μετράει αντίστροφα πλέον».

Τέλος έστειλε τις δικές του ευχές, όπου ανέφερε: «Εύχομαι τα καλύτερα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, να έχουν καλές γιορτές μαζί με τις οικογένειες τους».

Διαβάστε ακόμη...