«Το παρελθόν, είναι βάρος για μας»

Από paok24.com: Ο Πάολο Μορέτι παραδέχθηκε ότι μετά τη σημερινή ήττα η Βαρέζε έχασε και την τελευταία της ελπίδα για πρόκριση, αλλά ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε όσα είπε, όταν ρωτήθηκε για το παρελθόν και την τωρινή κατάσταση της ομάδας.
Πηγή: paok24.com
«Το παρελθόν, είναι βάρος για μας»

Αρχικά δήλωσε:
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο ΠΑΟΚ για τη νίκη και να ευχαριστήσω το σύλλογο για τη φιλοξενία. Είναι πολύ ευχάριστο όταν έρχομαι εδώ. Έχω πολλές αναμνήσεις από την πόλη, ήταν πολύ ωραία να έρθω σε αυτό το γήπεδο. Ήταν ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ προηγούνταν για 35 λεπτά. Η ομάδα μου είχε πολλά προβλήματα, αναγκαστήκαμε να παίξουμε με κοντό σχήμα. Για αυτό προσπαθήσαμε να παίξουμε περισσότερο με τακτική, να δημιουργήσουμε προβλήματα με τις αλλαγές. Στην αρχή του τέταρτου δεκαλέπτου το ξέσπασμα του ΠΑΟΚ ήταν πολύ σημαντικό για να πάρει τη νίκη σε ένα παιχνίδι που μέχρι τότε το σκορ ήταν κλειστό».

Για το αν θεωρεί ότι τελείωσε η υπόθεση πρόκριση για την ομάδα του:
«Πίστευα ότι μία από τις ομάδες που μπορούσαμε να αφήσουμε πίσω ήταν ο ΠΑΟΚ, αλλά με δύο ήττες κάτι τέτοιο δε γίνεται. Δεν υπάρχει πιθανότητα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά υπάρχει και άλλη διοργάνωση που μπορούμε να συνεχίσουμε εκεί».

Για την κατάσταση που βρίσκεται τώρα η Βαρέζε σε σχέση με το παρελθόν του:
«Δε χρειάζεται να το εξηγήσω. Η Βαρέζε είναι ένας θρύλος. Τα κύπελλα, οι σπουδαίοι παίκτες που πέρασαν, είναι βάρος για την ομάδα. Δε βοηθάει η αναδρομή στο παρελθόν, για να βρει η τωρινή ομάδα το δρόμο της και να πετύχει τους στόχους της τώρα. Δεν ξεχνάς ποτέ την ιστορία σου, αλλά δεν ωφελεί να γυρνάς συνέχεια πίσω. Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτή την ομάδα, για την προσπάθεια που κάνει και αυτό είπα και στους παίκτες μου, να συνεχίσουν να προσπαθούν».

Διαβάστε ακόμη...