Νικητής ο Ιβάν στη Σουρωτή!

Από inpaok.com:Η Γενική Συνέλευση των μετόχων της Σουρωτής ενέκρινε με ομοφωνία των παρόντων το οκταμελές διοικητικό συμβούλιο που πρότεινε η πλευρά του Ιβάν Σαββίδη, του μεγαλύτερου μετόχου της εταιρείας με ποσοστό τουλάχιστον 43%.
Πηγή: inpaok.com
Νικητής ο Ιβάν στη Σουρωτή!

Συγκεκριμένα, στο νέο ΔΣ θα συμμετέχουν τρία μέλη από την πλευρά Σαββίδη, οι κ.κ. Αρτούρ Νταβιντιάν, Μαρία Γκοντσαρόβα και Κωνσταντίνος Φωτιάδης, τρία μέλη από το απερχόμενο ΔΣ, οι Γεώργιος Λώλας (πρόεδρος), Ιωάννης Ιωαννίδης ( διευθύνων σύμβουλος) και Στράτος Βολάνης, ένας εκπρόσωπος της Coca Cola ο Ιωάννης Μαβρατζούλης, αλλά και ένας εκπρόσωπος του δήμου Θέρμης Γεώργιος Στρατάκης.

Η σύνθεση του νέου ΔΣ δείχνει την κυριαρχία Σαββίδη, τον σεβασμό στην παράδοση και τη συνέχεια της εταιρείας με τη διατήρηση τριών μελών της απερχόμενης διοίκησης αλλά και τη διάθεση για συνεργασία με την Coca Cola που ελέγχει ένα ποσοστό περί το 18-20%.

Προσεχόμενος, άλλωστε, στην έκτακτη γενική συνέλευση της Σουρωτής Α.Ε. το διευθυντικό στέλεχος του Ομίλου Σαββίδη, κύριος Αρντούρ Νταβιντιάν, δήλωσε ότι η πλευρά του ομογενή επιχειρηματία είναι έτοιμη να δημιουργήσει μια ισχυρή και σταθερή σχέση συνεργασίας με την Coca Cola, η οποία σήμερα κατέχει περίπου το 20% της επιχείρησης.

Ο κ. Νταβιντιάν, επίσης, δήλωσε ότι ο Όμιλος Σαββίδη θα καταθέσει προσφορά για το 10,9% των μετοχών που θα βγάλει σε δημοπρασία ο δήμος Θέρμης (έχει στην ιδιοκτησία του συνολικά 15,9%), αντί 1,05 ευρώ ανα μετοχή, τιμή, στην οποία το πρηγούμενο διάστημα απέκτησε το 43% περίπου των μετοχών της εταιρείας.

Τέλος, είπε οτι έχει έρθει σε επαφή και με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον αγοράς του ποσοστού της (4,5%), πρόταση την οποία εξετάζει σύμφωνα με το λεγόμενά του η ΠΚΜ.

Διαβάστε ακόμη...