"Δεν άντεξε η άμυνά μας"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Usak στην Τουρκία, ότι η ομάδα του γνώριζε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς οι Τούρκοι έπαιζαν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για την πρόκριση.
Πηγή: paokbc.gr
"Δεν άντεξε η άμυνά μας"

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» τόνισε ότι οι παίκτες του είχαν τον έλεγχο του αγώνα από το τέλος της τρίτης περιόδου ως το τέλος, αλλά τελικά δεν μπόρεσαν να φύγουν με τη νίκη, καθώς η άμυνα τους δεν μπόρεσε να κρατήσει την ομάδα μπροστά στο σκορ:

«Ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, καθώς η Usak έπαιζε τα πάντα σε αυτό το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που είπαμε, κάποιες στιγμές το πετύχαμε και κάποιες άλλες όχι. Είχαμε ένα κενό διάστημα και δώσαμε μία διαφορά στην αντίπαλη ομάδα στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά από το τέλος της τρίτης περιόδου και σε ολόκληρη την τέταρτη, πιστεύω ότι ελέγχαμε το παιχνίδι. Περάσαμε 2-3 φορές μπροστά στο σκορ, αλλά η άμυνα μας δεν άντεξε. Δεχθήκαμε ένα κρίσιμο σουτ τριών πόντων στο τέλος και δεν μπορέσαμε να το ανταποδώσουμε».

Διαβάστε ακόμη...