Η καρδιά του ΠΑΟΚ χτυπά στη Νιόν

Από metrosport.gr: Ο ΠΑΟΚ μαθαίνει σήμερα (12/12, 14:00) τον αντίπαλό του στη φάση των «32» του Europa League.
Πηγή: metrosport.gr
Η καρδιά του ΠΑΟΚ χτυπά στη Νιόν

Μετά από τρία ολόκληρα χρόνια ήρθε ξανά η στιγμή ο ΠΑΟΚ να συμμετάσχει στην κλήρωση για τους "32" του Europa League. Ο Δικέφαλος έπειτα τη νίκη επί της Λίμπερετς και την επιτυχία της Φιορεντίνα επί της Καραμπάκ την περασμένη Πέμπτη "δήλωσε υποψηφιότητα" για τη σημερινή διαδικασία, που θα πραγματοποιηθεί στις 14.00 στο "αρχηγείο" της UEFA στη Νιόν.

Τόσο ο Βλάνταν Ιβιτς, όσο και οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπορεί να λένε όπου βρεθούν και όπου σταθούν ότι δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη προτίμηση όσον αφορά τον αντίπαλο που θα φέρει η κληρωτίδα, ωστόσο σίγουρα υπάρχουν ομάδες που ιντριγκάρουν περισσότερο από κάποιες άλλες.

Για παράδειγμα η Φενέρμπαχτσε, η Ρόμα, η Σεντ Ετιέν, ο Αγιαξ, η Σάλκε, Λιόν και η Τότεναμ, έχουν σίγουρα μεγαλύτερη αίγλη απ' ότι η Οσμανλισπόρ, η Κοπεγχάγη και η Σπάρτα Πράγας, χωρίς αυτό, φυσικά, να σημαίνει κάτι για την δυναμική τους.

Στη φάση των "32", πρέπει να σημειωθεί ότι δεν γίνεται να τεθούν αντιμέτωπες ομάδες από την ίδια χώρα, ούτε όσες προκρίθηκαν από τον ίδιο όμιλο.

Οι πιθανοί αντίπαλοι

Φενέρμπαχτσε (Τουρκία)
ΑΠΟΕΛ (Κύπρος)
Σεντ Ετιέν (Γαλλία)
Ρόμα (Ιταλία)
Γκενκ (Βέλγιο)
Αγιαξ (Ολλανδία)
Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)
Σάλκε (Γερμανία)
Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (Ρωσία)
Σπάρτα Πράγας (Τσεχία)
Φιορεντίνα (Ιταλία)
Οσμανλίσπορ (Τουρκία)
Κοπεγχάγη (Δανία)
Λυών (Γαλλία)
Τότεναμ (Αγγλία)
Μπεσίκτας (Τουρκία)

* Με τη Φιορεντίνα ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κληρωθεί γιατί ήταν στον ίδιο όμιλο.

Εκπροσώπηση από τον Γκαγκάτση

Στη Νιόν θα βρεθεί σήμερα ως εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος θα παρακολουθήσει από κοντά την κλήρωση και στη συνέχεια θα έχει επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας την οποία θα αντιμετωπίσει ο Δικέφαλος στις 16 και 23 Φεβρουαρίου για τους "32" του Europa League.

Διαβάστε ακόμη...