Γιατί χάσατε από τον ΠΑΟΚ;

Από inpaok.com: Φαίνεται ότι, στις τάξεις της Καραμπάχ, ακόμα δεν έχουν «χωνέψει» ότι ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης, μετά τη σπουδαία νίκη του επί της Φιορεντίνα στην Ιταλία.
Πηγή: inpaok.com
Γιατί χάσατε από τον ΠΑΟΚ;

Εκεί που είχαν σχεδόν σίγουρη την παρουσία τους στους «32» του Europa League, το αποτέλεσμα στη Φλωρεντία τους έβαλε σε σοβαρούς μπελάδες...

Μάλιστα, μάλλον θεωρούν υπεύθυνη για αυτό την ιταλική ομάδα, αντιμετωπίζοντας με μνησικακία της αποστολή της, που βρίσκεται από χθες στο Αζερμπαϊτζάν για το μεταξύ τους μας.

«Γιατί χάσατε από τον ΠΑΟΚ;» ρωτούσαν του Ιταλούς, τόσο στο περιθώριο, όσο και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, καθώς αυτό είναι που αναρωτιούνται εδώ και δυο βδομάδες.

«Εμείς σκεφτόμαστε τους εαυτούς μας. Ηταν ένα παιχνίδι στο οποίο κάναμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Ηταν πολύ κακό που δώσαμε ανάσα στους Ελληνες» ήταν η απόκριση του Πάουλο Σόουζα, η οποία προφανώς δεν τους ικανοποίησε. Έτσι, απόψε το βράδυ, το κλίμα θα είναι εχθρικό για την ιταλική ομάδα, πέρα από τη θέληση της πρόκρισης των Αζέρων, και για έναν ακόμα λόγο...

Διαβάστε ακόμη...