Πρώτη με χατ-τρικ του Lucas η Άρσεναλ!

Από sdna.gr: Με τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ Λούκας Πέρεθ να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Άρσεναλ έκανε περίπατο στη Βασιλεία (0-4), ενώ η Λουντογκόρετς πήρε ισοπαλία στο Παρίσι (2-2) και εξασφάλισε την τρίτη θέση του ομίλου.
Πηγή: sdna.gr
Πρώτη με χατ-τρικ του Lucas η Άρσεναλ!

Η αντίσταση των Ελβετών στους «Κανονιέρηδες» του Αρσέν Βενγκέρ κράτησε περίπου 16 λεπτά, καθώς σε εκείνο το σημείο του αγώνα το σκορ ήταν ήδη 0-2 με δύο τέρματα... καρμπόν του Ισπανού μεσοεπιθετικού (8', 16'). Ο Λούκας «έγραψε» και το 0-3 δύο λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, εκμεταλευόμενος νέα ωραία ενέργεια του Αλέξις Σάντσες (είχε και δοκάρι στο 67'), ενώ ο 20χρονος Νιγηριανός εξτρέμ Άλεξ Ιβόμπι πέτυχε το τέταρτο γκολ των φιλοξενούμενων στο 54'.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με υπέροχη ατομική προσπάθεια και δεξί πλασέ του Ιβοριανού επιθετικού Σεϊντού Ντουμπιά 24 λεπτά αργότερα, με την Άρσεναλ να τερματίζει... επιτέλους στην πρώτη θέση ομίλου Τσάμπιονς Λιγκ (για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2005-06) και να δικαιούται να ελπίζει πλέον σε μια ευνοϊκή κλήρωση στη φάση των «16».

{dailymotion}x54jr2s{/dailymotion}

{dailymotion}x54js2i{/dailymotion}

{dailymotion}x54jwwi{/dailymotion}

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...