«Εκκωφαντικός ο θόρυβος της Τούμπας»

Από inpaok.com: Για την κρίσιμη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο προπονητής της Σλόβαν Λίμπερετς, Γίντριχ Τρπισόφκσι, στην επίσημη ιστοσελίδα του τσεχικού συλλόγου, κάνοντας ειδική αναφορά στην ατμόσφαιρα της Τούμπας.
Πηγή: inpaok.com
«Εκκωφαντικός ο θόρυβος της Τούμπας»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις απουσίες που θα έχει στο ματς με τον Δικέφαλο: «Θα μας λείψουν δύο έμπειροι παίκτες, ο Μάρτιν Λάτκα και ο Μίλαν Μπάρος. Ωστόσο, χαίρομαι που ταξιδεύει μαζί μας ο Γιαν Σικόρα, ο οποίος θα είναι έτοιμος να μας βοηθήσει. Μας δίνει μια μεγάλη ενίσχυση. Από τις μεγάλες απουσίες εκτός από τους δύο που προανέφερα θα λείπει και ο Χοβόρκα. Η υπόλοιπη ομάδα είναι σε καλή κατάσταση».

Για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει στη Τούμπα: «Θα μιλήσουμε γι 'αυτό, ιδίως, την Τετάρτη, όταν θα έχουμε την προπόνηση πριν τον αγώνα στο γήπεδο. Η ατμόσφαιρα είναι θερμή, αλλά θα ήθελα να το συγκρίνουμε κάπως με αυτή που συναντήσαμε απέναντι στην Χάιντουκ. Οι κερκίδες είναι μακριά από το γήπεδο, αλλά ο θόρυβος είναι εκκωφαντικός. Είμαι λίγο ανυπόμονος για το τι πραγματικά μας περιμένει στο γήπεδο του ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...