«Σωστή η απόφαση Σαββίδη»

Από arenafm.gr: Ο Αλέξης Αλεξίου, μίλησε στον ArenaFM 89.4 για το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ,
Πηγή: arenafm.gr
«Σωστή η απόφαση Σαββίδη»

σχολίασε την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να στηρίξει τον Βλάνταν Ίβιτς, αλλά και τα όσα είπε μια βδομάδα πριν ο προπονητής του «δικαφάλου».

Όσα είπε ο Αλέξης Αλεξίου στον ArenaFM 89.4:

Για το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: «Είναι μεγάλο ντέρμπι . Ο Παναθηναϊκός θα παίξει με νέο προπονητή, μια ομάδα που ξεκίνησε με μεγάλες φιλοδοξίες την φετινή σεζόν , αλλά δεν του πήγαν καλά τα πράγματα. Και ο ΠΑΟΚ είναι στην ίδια φάση, ξεκινήσαμε με άλλες φιλοδοξίες και άλλα όνειρα. Είναι δυο ομάδες... τραυματισμένες.

Περιμένω στον Παναθηναϊκό να υπάρχει κίνητρο με την αλλαγή προπονητή και θα έχει αβαντάζ σε αυτό το κομμάτι. Ξεκάθαρα αν έμενε ο Στραματσόνι, ο ΠΑΟΚ θα είχε το πάνω χέρι. Η ομάδα ήταν πολύ χάλια το τελευταίο διάστημα.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει μπρος, πολλά γίνανε το τελευταίο διάστημα και πολλά ακούστηκαν, πρέπει να βάλουν σε όλα ένα Χ, και να ξεκινήσουν από την αρχή».

Για την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να στηρίξει τον Ίβιτς: «Πολύ καλά έκανε και στήριξε τον προπονητή αλλά και ο Ίβιτς πλέον, αφού του έδωσε αυτό το δικαίωμα, πρέπει να αλλάξει αυτοπεποίθηση και ψυχολογία και να έχει τον απόλυτο έλεγχο στα αποδυτήρια».

Αναφορικά με τα όσα είπε ο Βλάνταν Ίβιτς: «Κατά την γνώμη μου δεν ήταν σωστό να ειπωθούν όλα αυτά στον αέρα, μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά στην ομάδα».

Είχατε πρόταση από ομάδα της Βουλγαρίας;

«Ήταν να πάω στην Βουλγαρία αλλά δεν μου άρεσε η πρόταση και η όλη κατάσταση εκεί και αποφάσισα να μην πάω».

Διαβάστε ακόμη...