«Η αποβολή έκρινε το παιχνίδι»

Aπό arenafm.gr: Ο Γιάννης Κοντοές, ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου, μίλησε στον ArenaFM 89.4 μια μέρα μετά την πολύ μεγάλη νίκη-ανατροπή της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ με 4-3.
Πηγή: arenafm.gr
«Η αποβολή έκρινε το παιχνίδι»

Αναφέρθηκε στην έκρυθμη κατάσταση που υπάρχει στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο και τόνισε ότι δεν έφταιγε απλά η ήττα από τον Ατρόμητο.

Όσα είπε ο Γιάννης Κοντοές:

«Ήταν μεγάλη ανατροπή και έτσι πως διακυμάνθηκε το σκορ, δίνει μεγαλύτερη αξία στην νίκη. Και από μόνη της βέβαια μια νίκη μέσα στην Τούμπα είναι πάρα πολύ σημαντική για οποιαδήποτε ομάδα

Συμβαίνουν άσχημα πράγματα στο ελληνικό πρωτάθλημα με αποτέλεσμα οι ομάδες να μην μπορούν να βρουν ρυθμό. Όσο για το παιχνίδι , ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα μπει δυνατά ,ερχόταν με φόρα από την νίκη κόντρα στην Φιορεντίνα , το είχαμε διαβάσει το παιχνίδι. Ξέραμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ θα πέσει, θα βγάλει κούραση και ακριβώς έτσι έγινε. Θέλαμε να αποφύγουμε το δυνατό τους ξεκίνημα αλλά δεν τα καταφέραμε

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στην Φιορεντίνα κόντρα στην ροή του αγώνα, έτσι έγινε και στο δικό μας παινχίδι, αφού το σκορ δεν ξέφυγε πάρα πολύ , στο ημίχρονο συγκεντρωθήκαμε περισσότερο και με καθαρό μυαλό καταφέραμε να αντιδράσουμε και να κάνουμε την ανατροπή».

Η αποβολή έπαιξε ρόλο;

«Σίγουρα, στο χρονικό σημείο που έγινε, νομίζω ότι έκρινε το παιχνίδι. Ευστοχήσαμε και στο πέναλτι και άλλαξε όλη η εικόνα του αγώνα»

Για τα αμυντικά προβλήματα του ΠΑΟΚ:

«Η εικόνα μιας ομάδας είναι συνολική, δεν μπορούμε να την περιορίσουμε στην τετράδα της άμυνας, ή σε έναν συγκεκριμένο παίκτη. Οι φίλαθλοι στην Ελλάδα, ενθουσιάζονται εύκολα και απογοητεύονται εύκολα. Πριν από τέσσερις μέρες ο ΠΑΟΚ ζούσε μια από τις πιο ιστορικές νίκες και μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, έγιναν όλα αυτά. Δεν πιστεύω ότι όλα αυτά έγιναν με αφορμή αυτή την ήττα. Είναι πράγματα που μαζευόντουσαν σιγά-σιγά και βγήκαν χθες»

Διαβάστε ακόμη...