«Κατάλυση της δημοκρατίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο…»

Από arenafm.gr: Ο Γιώργος Λυσσαρίδης μίλησε στον ArenaFM 89.4 για τον Λώλο Χασεκίδη ο οποίος έφυγε πρόσφατα από την ζωή, αναφέρθηκε στο έργο του και την ίδρυση του συλλόγου βετεράνων.
Πηγή: arenafm.gr
«Κατάλυση της δημοκρατίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο…»

Αναφέρθηκε στην μεγάλη χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ αλλά και στα όσα συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο

Όσα είπε στον ArenaFM 89.4:

«Πέρα από εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που χάρισε στους φίλους του Ηρακλή και όχι μόνο ,στιγμές εξαιρετική ποδοσφαιρικής απόλαυσης , ήταν αυτό που είχε την έμπνευση και το όραμα να δημιουργήσει έναν σύλλογο βετεράνων ποδοσφαιριστών. Ο πρώτος σύλλογος βετεράνων είναι αυτός της Θεσσαλονίκης, τον ίδρυσε ο Λώλος Χασεκίδης με κάποιους λίγους συμπαραστάτες τον Ιανουάριο του 1983 και από τότε έκανε αυτό επίκεντρο της ζωής του»

Για την χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ: «Εξαιρετική και καθοριστική σε μια αναστροφή του ΠΑΟΚ και στα εγχώρια πρωταθλήματα. Αναστροφή και στην ψυχολογία καθώς είναι μια ακόμα νίκη ιστορικής σημασίας. Η οποία θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη αν συνδυαστεί με πρόκριση στην επόμενη φάση.

Δεν δικαιολογείται ειδικά για την φετινή χρονιά ο ΠΑΟΚ καθώς ξεκίνησε την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Υπήρχε προπονητής ,υπήρχε και υπάρχει διοικητική ευρυθμία ,οικονομική άνεση. Το δυναμικό το ήξερε, οι μεταγραφές και ο σχεδιασμός έγινε από νωρίς και οι συνθήκες ήταν ιδανικές για να μην επαναληφθεί αυτό που είδαμε τα 3-4 προηγούμενα χρόνια.

Η χθεσινή νίκη ήταν εξαιρετική και την πιστώνονται όλοι όσοι αγωνίστηκαν στο γήπεδο και φυσικά όσοι λειτουργούν εκτός γηπέδου».

Τι φταίει στον ΠΑΟΚ;

«Έλλειψη στρατηγικής...».

Για την ΕΠΟ και τα όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Η κίνηση του Βίκτορα Μητρόπουλου προκάλεσε μια μετάθεση των εκλογών και των εξελίξεων για 1-2 μήνες.

Υπάρχει κατάλυση της δημοκρατίας στο ποδόσφαιρο. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το επόμενο στάδιο, που έρχεται η FIFA με την σύμφωνη γνώμη και της ΕΠΟ και της πολιτείας για να... εγκαταστήσουν την περιβόητη επιτροπή εξομάλυνσης.

Καλή επιτυχία να ευχηθούμε σε αυτή την επιτροπή εξομάλυνσης αλλά εμένα δεν μου κάθεται καλά και δεν την εγκρίνω με τίποτα. Είναι μια αποδοχή κηδεμονίας που θα την βρούμε μπροστά μας».

Για τον Γιώργο Μπίκα και τα όσα έγιναν από την μεριά της πολιτείας: «Τι να πω εγώ για αυτό. Μπορείτε να μου πείτε ποιας συμπαράστασης έτυχε ο κ.Μπίκας τις επόμενες μέρες; Με ποιον τρόπο όλοι οι αρμόδιοι έστειλαν ένα μήνυμα στην κοινωνία ότι καταδικάζουν αυτές τις πράξεις;

Eγώ μίλησα μαζί του και είναι ένας αξιοπρεπέστατος άνθρωπος , ένας έντιμος και ακέραιος και πολύ περήφανος άνθρωπος. Δεν ήταν αυτή η συμπαράσταση που περίμενε ο κ.Μπίκας, τα 5.000 ευρώ της ΕΠΟ και τα όσα ενέκρινε η Σούπερ Λιγκ. Άλλου είδους συμπαράσταση περίμενε».

Διαβάστε ακόμη...