«Έμπειρη και ποιοτική ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Αυξημένο είναι το κίνητρο της Φιορεντίνα στο αυριανό παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι «βιόλα» θέλουν τη νίκη για να «κλειδώσουν» την πρόκριση και την 1η θέση στον όμιλο, κάτι πολύ σημαντικό για την ευρωπαϊκή τους συνέχεια, όπως υποστήριξε και ο προπονητής τους, Πάολο Σόουζα, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της πλευράς των Ιταλών. Από paok24.com: Ο Πορτογάλος τεχνικός έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες του, ξεκαθαρίζοντας ότι απαγορεύεται να εφησυχάσουν, καθώς αντιμετωπίζουν τον πιο έμπειρο και ποιοτικό αντίπαλο τους στον όμιλο, τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
«Έμπειρη και ποιοτική ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σόουζα:

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να δώσουμε συνέχεια σε όλη αυτή την προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Άλλωστε, ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα με ποιότητα. Είναι ο πιο έμπειρος και ποιοτικός μας αντίπαλος στον όμιλο.

Για τον Μπαμπακάρ και το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του: Νομίζω ότι είναι πιθανό να τον δούμε. Έχει αλλάξει συμπεριφορά και έχει αναπτυχθεί στο τακτικό κομμάτι. Νομίζω πως παρότι στα τελευταία παιχνίδια έχω επιλέξει τον Κάλινιτς, ο Μπαμπακάρ και άλλοι παίκτες θα έχουν από εδώ και πέρα την ευκαιρία τους.

Για τη διεκδίκηση της κορυφής στον όμιλο: Θα είναι σημαντικό να προκριθούμε ως πρώτοι, γιατί αυτό επηρεάζει πολύ την επόμενη κλήρωση. Θα πρέπει, ωστόσο, να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να πάρουμε τη νίκη. Χτίζουμε έναν χαρακτήρα με το να συνηθίζουμε στις νίκες και αυτό θα πρέπει να κάνουμε και από εδώ και πέρα.

Για τον στόχο της ομάδας του στο αυριανό παιχνίδι: Θα πρέπει να παρουσιαστούμε γενναίοι και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Οι στόχοι μας μπορούν να επιτευχθούν πιο εύκολα με τέτοια νοοτροπία.

Διαβάστε ακόμη...