«Πιο πιθανός ο Άρης. Ο πλανήτης!»

Από inpaok.com: Μια μάλλον ουτοπική φήμη κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα αναφορικά με τον μπασκετικό ΠΑΟΚ και μια πιθανή επιστροφή του Λουκά Μαυροκεφαλίδη στο «παλατάκι». Κάποιοι έχουν φτάσει να μιλάνε μέχρι και για συμφωνία, αλλά κάτι τέτοιο απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα.
Πηγή: inpaok.com
«Πιο πιθανός ο Άρης. Ο πλανήτης!»

Η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι του Δικεφάλου έκαναν μια προσπάθεια προσέγγισης με τον μάνατζερ (και μόνο με αυτόν) του παίκτη, προφανώς σε μία φόρμουλα «Σχορτσιανίτη», αλλά κάτι τέτοιο συγκέντρωνε εξαρχής ελάχιστες πιθανότητες. Ο Μαυροκεφαλίδης έχει πολύ υψηλό κασέ, πέρσι έπαιρνε 60.000 ευρώ τον μήνα, και παρά το γεγονός ότι φέτος δεν έχει συμφωνήσει με κάποια ομάδα, δεν μπορεί αυτό να πέσει τόσο πολύ, ώστε να έρθει στα μέτρα του ΠΑΟΚ.

Ο ίδιος, μιλώντας στο INPAOK, ξεκαθάρισε την κατάσταση: «δεν έχω καμιά επαφή με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι έγιναν κάποια τηλεφωνήματα στον μάνατζερ μου, αλλά αυτός δεν μπήκε καν στον κόπο να μου μεταφέρει το περιεχόμενο, καθώς το ενδεχόμενο να γίνει μια τέτοια μεταγραφή είναι μία στο... εκατομμύριο. Πιο πιθανό είναι να πάω στον Άρη... τον πλανήτη Άρη όμως!».

Ο 32χρονος φόργουορντ είχε υποβληθεί το καλοκαίρι σε μια εγχείρηση στο πόδι, αλλά πλέον βρίσκεται σε καλή κατάσταση, κάνοντας καθημερινά ατομικές προπονήσεις και ψάχνοντας την επόμενη ομάδα του. «Έχουν γίνει προτάσεις μέσα στη χρονιά, αλλά δε με ικανοποιούσαν. Δε βιάζομαι. Το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι να πάω στο εξωτερικό» κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη...