Αποκάλυψη Γιάραμπεκ για Σάμπο!

Από paok24.com: Μεγάλη συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Σλοβακίας, παραχώρησε ο πρώην –πλέον- προπονητής της Ντιναμό Τιφλίδας, Γιουράι Γιάραμπεκ.
Πηγή: paok24.com
Αποκάλυψη Γιάραμπεκ για Σάμπο!

Ο Σλοβάκος προπονητής -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ, ενώ έκανε και... αποκάλυψη για τον Έρικ Σάμπο...

Αρχικά σε ερώτηση για τους παίκτες που ζήτησε από τον πρόεδρο της, Ντιναμό και τελικά δεν αποκτήθηκαν είπε:

«O ιδιοκτήτης της ομάδας ήξερε τα ονόματα των παικτών που χρειαζόμουν. Γνωρίζω ότι κάποιοι ήταν κοντά σε συμφωνία με την ομάδα, όπως ο Πετρζέλα από την Πλζεν, ο τερματοφύλακας Κελάβα από την Γρανάδα και ο Έρικ Σάμπο, που εκείνη την στιγμή αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ.

Ο Σάμπο ήταν πρόθυμος να έρθει στην Ντιναμό, δυστυχώς, καμία από αυτές τις περιπτώσεις δεν προχώρησαν. Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Ντιναμό τους προσέφερε συμβόλαια μόνο για μισή σεζόν, κάτι που κανένας δεν αποδέχθηκε».

Στη συνέχεια ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε και στις... αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τον σύλλογο από την Γεωργία, αλλά και με την Σπάρτακ Τρνάβα την προηγούμενη σεζόν:

«Ο ΠΑΟΚ έχει ποιοτική ομάδα την φετινή σεζόν, πολύ καλύτερο σύνολο από την περσινή σεζόν που τους αντιμετώπισα με την Σπάρτακ. Αλλά πρέπει να πω ότι σίγουρα με την Σπαρτάκ αξίζαμε κάτι καλύτερο...

Στην έδρα μας ήμασταν καλύτεροι, διαχειριστήκαμε το ματς πολύ καλά ενώ ο ΠΑΟΚ είχε και την απώλεια του καλύτερου του παίκτη, του Λούκας, που τον πούλησε σε ισπανική ομάδα.

Με την Ντιναμό ήταν σαφώς ανώτερος ο ΠΑΟΚ, χάσαμε στην έδρα μας με 3-0 και στον επαναληπτικό στην Θεσσαλονίκη με 2-0...».

Διαβάστε ακόμη...