Η λίστα των "δράκων" στη διάθεση του ΠΑΟΚ

Από contra.gr: Μια από τις μεταγραφικές λίστες που έφτασε (και) στα γραφεία της Τούμπας αφορά τους παίκτες που ανήκουν στην Πόρτο αγωνίζονται "διάσπαρτοι" είτε σε συλλόγους ενός Πορτογαλίας είτε ανά την Ευρώπη.
Πηγή: contra.gr
Η λίστα των "δράκων" στη διάθεση του ΠΑΟΚ

Οι "δράκοι" παρακολουθούν τους ποδοσφαιριστές τους και όταν διαπιστώνουν πως κάποιοι από τους παίκτες δεν παίρνουν χρόνο συμμετοχής στις ομάδες που έχουν δοθεί, επανεξετάσουν την περίπτωσή τους, και τους... ρίχνουν εκ νέου στην αγορά. Οι ασπρόμαυροι έχουν καλές αναμνήσεις από τις επιλογές τους από την Πόρτο, καθώς από τα... αζήτητα αυτής είχαν αποκτήσει τον Άλβεζ Λίνο, και από την λίστα των δανεικών της είχαν ξεχωρίσει τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Την δεδομένη χρονική στιγμή, και μετά από μια πρώτη..."ανάγνωση" της λίστα από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, φαίνεται πως δεν έχει προκύψει κάποια περίπτωση που να έχει ξεχωρίσει, αν και η συγκεκριμένη λίστα ίσως αλλάξει στις αρχές του χρόνου, όταν και η Πόρτο θα έχει ολοκληρώσει το δικό της σκάουτινγκ για να καταλήξει στο αν θα καλέσει πίσω κάποιους από τους παίκτες που έχει δώσει δανεικούς.

Για την ιστορία, στη λίστα των δανεικών της Πόρτο βρίσκεται και Βίνσεντ Αμπουμπάκαρ. Ο 24χρονος Σενεγαλέζος είχε απασχολήσει τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ τον Ιανουάριο του 2014, με τον Λιθουανό στρατηγικό σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να έχει "ψαχτεί" για τον παίκτη όταν εκείνος "έβγαζε μάτια" με την φανέλα της Βαλενσιέν, με τους Γάλλους να μην μπαίνουν ούτε καν σε διαδικασία για ραντεβού με ομάδα αν δεν ξεκινούσε από τα 4 εκ. Ευρώ. Η Πόρτο τον είχε αποκτήσει το καλοκαίρι του 2014 έναντι 5,5 εκ. Ευρώ.

Διαβάστε ακόμη...