«Θέλουμε να ισορροπήσουμε με εκτός έδρας νίκες»

Aπό paokrevolution.net: Στο γεγονός ότι η Νεπτούνας παλεύει πολύ ως ομάδα και ότι δείχνει να είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου στάθηκε ο Πέινερς
Πηγή: paokrevolution.net
«Θέλουμε να ισορροπήσουμε με εκτός έδρας νίκες»

«Είναι καλό το ότι πηγαίνουμε δύο μέρες πριν το ματς, θα έχουμε δηλαδή μία ολόκληρη μέρα μπροστά μας, θα προπονηθούμε και πιστεύω ότι δεν θα είναι πρόβλημα για εμάς το μακρύ ταξίδι».

Για τη Νεπτούνας είπε: «Έπαιξα αντίπαλος της μερικές φορές στην καριέρα μου αλλά σε φιλικό επίπεδο, δεν την αντιμετώπισα δηλαδή είτε στο Eurocup είτε στη Βαλτική Λίγκα. Γνωρίζω κατά βάση δύο παίκτες της, τον Τζεράι Γκραντ και τον Μαρτίνας Μαζέικα με τους οποίος ήμασταν συμπαίκτες στη Βέντσπιλς. Είναι και οι δύο καλοί παίκτες. Αυτό που μπορώ να πω για τη Νεπτούνας είναι πως όλοι οι παίκτες της είναι του ίδιου επιπέδου και οι θεωρητικά βασικοί και οι αναπληρωματικοί. Παίζουν με ενέργεια ειδικά στην έδρα τους. Πιστεύω ότι έχουμε καλές πιθανότητες να τους νικήσουμε αλλά πρέπει πρωτίστως να τους σεβαστούμε διότι είναι μια καλή ομάδα κάτι που πιστοποιείται από το γεγονός ότι δεν έχουν χάσει ακόμη στη διοργάνωση».

Για το αν η Νεπτούνας είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου: «Πιστεύω ότι το ρόστερ της μπορεί να μην είναι το καλύτερο αλλά παλεύουν ως ομάδα, έχουν καλό σύστημα και παίζουν καλά. Κέρδισε τα παιχνίδια της με διαφορές και όχι ας πούμε με κάποιο σουτ στο τέλος, από τύχη. Μέχρι τώρα δείχνουν ότι είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου όμως επαναλαμβάνω ότι μπορούμε να νικήσουμε».

Για την παρουσία του Νταίνιους Αντομάιτις στον πάγκο της Νεπτούνας, ο Πέινερς είπε: «Τον γνώρισα πριν ένα-δύο χρόνια. Είναι καλό το ότι άρχισε από χαμηλά αλλά βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία της Λιθουανίας παρότι είναι νέος».

Αναφερόμενος στην κατάσταση του ΠΑΟΚ έπειτα από τις δύο διαδοχικές του ήττες τόνισε: «Ψυχολογικά είναι σκληρό να χάνεις δύο συνεχόμενα ματς. Βρισκόμαστε σε δύσκολη κατάσταση αφού έχουμε μπροστά μας και τρία εκτός έδρας παιχνίδια. Στο ματς με την ΑΕΚ ήρθε ο κόσμος μας και μας υποστήριξε γεγονός που δημιουργεί όμορφα συναισθήματα για εμάς. Θέλουμε να ισορροπήσουμε και πάλι, σημειώνοντας κάποιες εκτός έδρας νίκες και πιστεύω ότι θα γίνουμε και πάλι καλά».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...