Ο σκύλος «κλειδώνει» τον εμπρησμό!

Από sdna.gr: Άλλη μια πληροφορία φέρνει στο φως το SDNA που ουσιαστικά επιβεβαιώνει τη σχεδόν δεδομένη εκτίμηση της Πυροσβεστικής για εμπρησμό στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα.
Πηγή: sdna.gr
Ο σκύλος «κλειδώνει» τον εμπρησμό!

Η ανάρτηση του γιου του Γιώργου Μπίκα, Στέλιου, ο οποίος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, την επομένη της πυρκαγιάς στην οικεία του, προκάλεσε αίσθηση.

Στη φωτογραφία απεικονιζόταν με το σκύλο γένους θηλυκού, ο οποίος βρέθηκε ζωντανός αρκετές ώρες μετά το συμβάν.

Το σκυλί δεν ήταν μέσα στο σπίτι την ώρα της πυρκαγιάς, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ξεκίνησε από ξύλινο καράβι που βρισκόταν στο μπαλκόνι της οικίας. Βρισκόταν στον μπαλκόνι και φέρεται να ναρκώθηκε από αυτούς, που σύμφωνα με τις ενδείξεις έβαλαν τη φωτιά.

Βρέθηκε αρκετές ώρες μετά την πυρκαγιά στο δάσος που υπάρχει γύρω από το συγκρότημα εξοχικών κατοικιών, όπου βρίσκεται η κατοικία του Μπίκα. Επίσης υπήρχε και ένα ακόμα «αδέσποτο» σκυλί το οποίο μετά την πυρκαγιά βρέθηκε με σπασμένο πόδι.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα πλέον από τις διαδοχικές ενδείξεις το ενδεχόμενο... βραχυκυκλώματος στο οποίο θέλησαν να οδηγήσουν κάποια ΜΜΕ θα πρέπει να αποκλειστεί. Αναμένεται βεβαίως από μέρα σε μέρα το επίσημο πόρισμα που θα κλειδώσει το πώς προκλήθηκε η πυρκαγιά.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το συγκρότημα των κατοικιών ήταν την ημέρα της πυρκαγιάς ακατοίκητο, αφού πλην της οικογένειας του Μπίκα οι υπόλοιποι ένοικοι χρησιμοποιούν τα σπίτια ως καλοκαιρινές κατοικίες και κάποιοι, ελάχιστοι, πηγαίνουν τα σαββατοκύριακα. Ως εκ τούτου δεν υπάρχουν μαρτυρίες αυτοπτών και το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι δράστες για να δράσουν με τέτοια θρασύτητα.

Διαβάστε ακόμη...