"Κάναμε μία καλή νίκη"

Από acpaok.gr: Μετά το τέλος του αγώνα με τον Αρη, ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Μασλαρινός, δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:
Πηγή: acpaok.gr
"Κάναμε μία καλή νίκη"

«Δουλέψαμε πολύ καλά για το μεγάλο ντέρμπι, με μόνο μειονέκτημα την ψυχολογία μας, λόγω της κακής εμφάνισης στον αγώνα με τον Αθηναϊκό. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δίλεπτο, που μπήκαν τα κορίτσια εξαιρετικά νευρικές και αγχωμένες, πιστεύω πως στην συνέχεια, κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση, όλες ήταν πολύ συγκεντρωμένες, και αν προσέχαμε λίγο παραπάνω στην τακτική και στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο, το σκορ θα είχε φύγει πιο νωρίς. Κάναμε μία καλή νίκη, το σημαντικό είναι να κερδίσεις στην έδρα σου, οπότε θα ξεκουραστούμε και θα συνεχίσουμε τη δουλειά.».

Στο γήπεδο, μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν ο Α' Αντιπρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο Έφορος του Χάντμπολ Γυναικών κ. Δημήτρης Χασεκίδης, ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ κ.κ. Μπάνε Πρέλεβιτς, Χρήστος Καραμπέρης, Άρης Καρακούσης, Πόλυς Κατσιώρας, ο κ. Ανέστης Μελετιάδης, ο προπονητής των κορασίδων κ. Νίκος Παπαδόπουλος, ο έφορος των κορασίδων και νεανίδων κ. Αριστείδης Ζέρβας, καθώς και ο παλιός καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Γιάννης Γιαννούλης.

Διαβάστε ακόμη...