Ο Μίκου «ψηφίζει» ΠΑΟΚ

Από gazzetta.gr: Ανοικτός και πρόθυμος να έρθει τον Ιανουάριο στον ΠΑΟΚ εμφανίζεται να είναι ο 31χρονος επιθετικός της Ράγιο Βαγιεκάνο, Νικολάς «Μίκου» Φεντόρ.
Πηγή: gazzetta.gr
Ο Μίκου «ψηφίζει» ΠΑΟΚ

Τον περασμένο Αύγουστο ο φορ από τη Βενεζουέλα είχε φτάσει μια ανάσα από την Τούμπα, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν τα βρήκε στο οικονομικό με την ισπανική ομάδα και η μεταγραφή του «ναυάγησε» τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου.

Η Ράγιο, με το συμβόλαιο του να λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο, δεν μπορεί να έχει τις ίδιες υπερβολικά μεγάλες απαιτήσεις, για έναν ποδοσφαιριστή που μέχρι τώρα είχε 4 συμμετοχές (1 γκολ) στην Σεγούντα Ντιβιζιόν.

«Στόχος μου ήταν, από την στιγμή που η Ράγιο υποβιβάστηκε στην Σεγούντα να βρω μια ομάδα ανταγωνιστική που θα παίζει στο υψηλό επίπεδο. Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε πιο σοβαρά από τις υπόλοιπες ομάδες, δείχνοντας ότι με θέλει και η συμφωνία ήταν κοντά, αλλά για τους δικούς της λόγους η διοίκηση αποφάσισε να μην αποδεχτεί την πρόταση.

Το συμβόλαιο μου, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και σκοπός μου να μην αφήσω άλλο τον χρόνο να περάσει. Εφόσον ο ΠΑΟΚ ακόμα ενδιαφέρεται για μένα, φυσικά και θα ήθελα να παίξω εκεί. Γνωρίζω την ομάδα από τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια. Από την πλευρά μου προπονούμαι για να είμαι σε καλή φυσική κατάσταση», δήλωσε ο Βενεζουελάνος επιθετικός στην «Arena Press».

Στα μέσα του Οκτωβρίου ο Μίκου είδε να μένει εκτός αποστολής για συνεχόμενα παιχνίδια, καθώς έπαψε να τον εμπιστεύεται ο Χοσέ Ραμόν Σαντοβάλ. «Τεχνικοί λόγοι με οδήγησαν σ' αυτή την απόφαση, πρέπει να έχω 18 παίκτες στην αποστολή», υποστήριζε ο τότε προπονητής της Ράγιο Βαγιεκάνο. Ακολούθησε ένα επεισόδιο ανάμεσα σε Μίκου και Σαντοβάλ, ενώ ο επιθετικός από τη Βενεζουέλα δήλωνε τραυματίας, με μυϊκό πρόβλημα, παρότι οι μαγνητικές εξετάσεις ήταν «καθαρές».

Πριν από τρεις ημέρες ο Σαντοβάλ απολύθηκε και στη θέση του προσλήφθηκε ο Ρούμπεν Μπαράχα, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Βαλένθια, που εδώ και λίγα χρόνια έχει ξεκινήσει καριέρα προπονητή. Λέγεται Απομένει να δούμε αν ο νέος τεχνικός της Ράγιο, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης την σεζόν 2009-10 στη Βαλένθια, θα τον εμπιστευτεί στη συνέχεια της Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Πάντως όλα δείχνουν ότι ο Μίκου, όσο κι αν ο ίδιος το επιθυμεί, αποτελεί δεύτερη και Τρίτη επιλογή τη δεδομένη χρονική στιγμή για τον ΠΑΟΚ, που κοιτάει πιο έντονα προς την πλευρά του Ρουμάνου επιθετικού Μπόγκνταν Στάνκου.

Διαβάστε ακόμη...