Στο κάδρο ο Ματέους για ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Στο κάδρο ο Λέιτε Ματέους για ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
Στο κάδρο ο Ματέους για ΠΑΟΚ

Πληροφορίες του INPAOK αναφέρουν ότι ο Βραζιλιάνος μέσος είναι μια περίπτωση που ενδιαφέρει τον Δικέφαλο ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Όπως αναφέραμε και στο παρελθόν, η ομάδα στην οποία επέλεξε να αγωνιστεί ο Ματέους στην Κίνα (Σιγιαζουάνγκ), υποβιβάστηκε δίνοντας την ευκαιρία στον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Ο πρώην παίκτης της Ντνίπρο ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, καθώς αγωνίστηκε βασικός σε 14 αγώνες με επτά γκολ και δύο ασίστ στο ενεργητικό του.

Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι ο Ματέους είχε βρεθεί ένα βήμα από την υπογραφή συμβολαίων με τον ΠΑΟΚ. Ενώ βρισκόταν στην Θεσσαλονίκη δέχθηκε πρόταση από την Σιγιαζουάνγκ πολύ μεγαλύτερη από του Δικεφάλου (που δεν μπορούσε να πληρώσει το εξωφρενικό ποσό που προσέφεραν οι Κινέζοι) και αποφάσισε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Στην Τούμπα εξακολουθούν να πιστεύουν στην ικανότητες του Ματέους, γεγονός που τους δίνει το δικαίωμα να τον προσεγγίσουν εκ νέου σε μια προσπάθεια να βρεθεί πεδίο συνεργασίας ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Ματέους διαθέτει χαρακτηριστικά στοιχεία που λείπουν από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ και το ενδεχόμενο να προστεθεί στο ρόστερ της ομάδας, ίσως αποτελέσει μια λύση των προβλημάτων και των κενών που παρουσιάζει η ομάδα στην μεσαία γραμμή.

Γενικότερα στην Τούμπα έχουν κινητοποιηθεί ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου χωρίς να έχουν συγκεκριμένους στόχους εκτός από τον Ματέους που θεωρείται μια αξιόπιστη λύση.

Οι περιπτώσεις Κεσέρου και Λουλάκου που αναφέρθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στον Τύπο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν είναι παίκτες που ασχολείται ο Δικέφαλος για την ενίσχυση του.

Διαβάστε ακόμη...