«Κατάθεση ψυχής από όλους»

Από paok24.com: Με 10 πόντους ο 8 εκ των οποίων από μπλοκ ο Νίκος Σμαραγδής έβαλε το δικό του λιθαράκι στην πρόκριση του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά και τη δεύτερη νίκη με 3-2 σετ επί της Μλάντοστ Καστέλα.
Πηγή: paok24.com
«Κατάθεση ψυχής από όλους»

Ο έμπειρος κεντρικός μίλησε στο PAOK24 λίγο μετά το τέλος του αγώνα με την κροατική ομάδα και στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε:

"Αυτό που κρατάμε είναι ότι η πρόκριση ήρθε έστω και από αντίξοες συνθήκες. Είχαμε και την τελευταία στιγμή τον τραυματισμό του Τερζή το βράδυ του Σαββάτου και την Κυριακή το θέμα υγείας με τον Πέτκοβιτς. Παίξαμε χωρίς πασαδόρο. Όλα αυτά μας κάνουν όμως πιο δυνατούς και δίνουν ακόμη μεγαλύτερη αξία στην πρόκριση που πήραμε. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για το παιχνίδι, παρά μόνο ότι όλα τα παιδιά έδωσαν κατάθεση ψυχής για να καλύψουν τα όποια κενά. Δεν προσφέραμε ωραίο βόλεϊ. Κρατάμε όμως το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε τη δύσκολη πορεία στην Ευρώπη".

Όσο για τη συνέχεια, ο Ν. Σμαραγδής δε θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρος:

"Δεν έχουμε καθόλου χρόνο για να αδειάσουμε το μυαλό μας. Ίσα ίσα πρέπει να βρούμε λίγο χρόνο να ξεκουραστούμε γιατί υπάρχει και ψυχική κούραση μετά το παιχνίδι με την Μλάντοστ. Εύχομαι να μην υπάρξει άλλη απώλεια γιατί πραγματικά δεν έχουμε περιθώριο για άλλη απώλεια και επιβαρυνόμαστε και εμείς που έχουμε μείνει. Σημασία έχει πώς σε ότι έχει προκύψει ως τώρα έχουμε βρει λύσεις. Εύχομαι να είμαστε υγιείς. Αυτό είναι το μόνο που θέλουμε πλέον".

Διαβάστε ακόμη...