Προτεραιότητα σε επιθετικό και 8άρι

Από metrosport.gr : Δικαιολογημένα ο Βλάνταν Ιβιτς προβληματίζεται και θέλει να αποκτηθούν παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα.
Πηγή: metrosport.gr
Προτεραιότητα σε επιθετικό και 8άρι

Τα κενά που υπάρχουν στην ομάδα έχουν προσδιοριστεί εδώ και αρκετό καιρό, απλά η ήττα από την Καραμπάκ και η εικόνα που παρουσίασε, αύξησε την ανάγκη για να καλυφθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Στην ΠΑΕ δεν έχουν κρύψει πως ο βασικός στόχος είναι η απόκτηση ενός γκολτζή, ενός επιθετικού που θα έχει την ευχέρεια να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα αξιοποιώντας τις ευκαιρίες. Και βεβαίως ενός χάφ που θα μπορεί να «πατάει» στην αντίπαλη περιοχή με άνεση.

Ενός 8αριού που να έχει και ευχέρεια στο σκοράρισμα. Προχθές για παράδειγμα, σε μία και μοναδική φάση ένας χαφ του ΠΑΟΚ, ο Κάνιας βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή με αξιώσεις.

Δικαιολογημένα ο Βλάνταν Ιβιτς προβληματίζεται και θέλει να αποκτηθούν παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα.

Από την στιγμή που ο Σαββίδης ζήτησε από τους επιτελείς του να συντάξουν εκθέσεις και να του μεταφέρουν και σχετικές προτάσεις (εκτός από το αγωνιστικό τμήμα και την διόρθωση των αδυναμιών) για την απόκτηση παικτών (όπως αναφέρουμε χαρακτηριστικά στην σελίδα 9) είναι φανερό πως το θέμα μπαίνει στην καθοριστική φάση.

Όσο δύσκολη και αν θεωρείται η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, στον ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένοι να βρουν λύσεις που θα ενισχύσουν την ομάδα. Κυρίως όμως, πρέπει να υπάρξει άμεση βελτίωση σε βασικούς τομείς για να μην παρουσιάζει η ομάδα αυτή την αρνητική εικόνα.

Ο 22χρονος αμυντικός χαφ της Αστάνα, ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς προτάθηκε τις τελευταίες ημέρες και στον ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι πως ο αξιόλογος μέσος έχει προταθεί σε πολλές ομάδες από διαφορετικά γραφεία ατζέντηδων. Έχει συμβόλαιο με την Αστάνα

Διαβάστε ακόμη...