Παίζουν όλοι Κυριακή!

Από inpaok.com: Η 4η αγωνιστική του Europa League αποτελεί παρελθόν, με τις ομάδες να στρέφουν την προσοχή τους, στις εγχώριες διοργανώσεις. Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και οι αντίπαλοι του στον 10ο όμιλο, δίνουν τις αναμετρήσεις τους την Κυριακή (6/11).
Πηγή: inpaok.com
Παίζουν όλοι Κυριακή!

Την αρχή θα κάνει η Καραμπάχ στις 14:00, αγωνιζόμενη εκτός έδρας απέναντι στην Ζίρα, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Αζερμπαϊτζάν.

Την σκυτάλη θα πάρει η Σλόβαν Λίμπερετς, που υποδέχεται στο U Nisy, την Σπάρτα Πράγας στις 16:00, σε ένα δύσκολο ματς για την αντίπαλο του Δικεφάλου, στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του τσέχικου πρωταθλήματος.

Αμφίβολος για το εν λόγο ματς, εξαιτίας προβλήματος τραυματισμού είναι ο κεντρικός αμυντικός της Σλόβαν, Μάρτιν Λάτκα.

Στις 17:15 ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Η προσεχής αντίπαλος των «ασπρόμαυρων» Φιορεντίνα, θα είναι αυτή που θα... κλείσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων του 10ου ομίλου του Europa League, υποδεχόμενη στο «Αρτέμιο Φράνκι» την Σαμπντόρια, για την 12η αγωνιστική της Serie A την Κυριακή στις 19:00.

Αμφίβολος για την συγκεκριμένη αναμέτρηση από πλευράς Φιορεντίνα, είναι ο Αργεντινός Χερμάν Τολέδο, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον μηρό.

Διαβάστε ακόμη...