Μαρίνα Δανέζη: «Ο Νίκος έλεγε ότι γεννήθηκε ΠΑΟΚ»

Από metrosport.gr : ια την αγάπη του συντρόφου της, Νίκου Τριανταφυλλίδη, και για τον ΠΑΟΚ μίλησε στο Metropolis 95.5 η Μαρίνα Δανέζη
Πηγή: metrosport.gr
Μαρίνα Δανέζη: «Ο Νίκος έλεγε ότι γεννήθηκε ΠΑΟΚ»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε η σύντροφος του Νίκου Τριανταφυλλίδη, Μαρίνα Δανέζη.

Η κυρία Δανέζη μίλησε για το ντοκιμαντέρ του Νίκου Τριανταφυλλίδη για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ, το οποίο κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο Σάββατο στις 20:00, αλλά και για την αγάπη του συντρόφου της για τον «Δικέφαλο».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Μπούζο:

Το αρχικό της σχόλιο: «Έρχομαι αύριο για να μείνω πολλές μέρες στην αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη μαζί με την ταινία η οποία θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο στις 20:00 στο «Ολύμπιον» και θα υπάρχει και μία δεύτερη προβολή την Τετάρτη στην αίθουσα «Τόνια Μαρκετάκη» στο λιμάνι στις 22:30».

Για το πώς μπορούν να δουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ το ντοκιμαντέρ: «Είναι σίγουρο ότι δεν θα καταφέρουν όλοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ να δουν την ταινία στο πλαίσιο του φεστιβάλ, αλλά θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το πρώτο 10ημερο του Δεκεμβρίου σε όλη την Μακεδονία, όπου θα μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και όχι μόνο».

Για τον Νίκο Τριανταφυλλίδη: «Αυτό είναι το κύκνειο άσμα ενός πολύ μεγάλου σκηνοθέτη. Οι ταινίες του είχαν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Έφυγε από τη ζωή στις 6 Ιουνίου και επέλεξε να είναι το κύκνειο άσμα του το ντοκιμαντέρ για τον ΠΑΟΚ. Ο Νίκος και ήταν και η μασκότ του ΠΑΟΚ στα αθηναϊκά παιχνίδια τη δεκαετία του 70'. Έλεγε ότι γεννήθηκε ΠΑΟΚ. Είχε το DNA του ΠΑΟΚτση. Είναι μεγάλη απώλεια για όλο τον κινηματογραφικό χώρο. Θα τον θυμόμαστε πάντα για το πάθος και την αγάπη του και ένα από τα πάθη του ήταν ο ΠΑΟΚ που δεν τον έβλεπε μόνο ως ομάδα, αλλά ως ιδέα, ως ουτοπία που δεν ολοκληρώνεται».

Για το ποιον τίτλο θα έδινε η ίδια στο ντοκιμαντέρ του Νίκου Τριανταφυλλίδη: «Αυτή την ερώτηση την είχαν κάνει και στον Νίκο και είχε πει το ρητό που έκανε γνωστό ο Πάμπλο Γκαρσία «επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς» και γι' αυτό αγαπάμε τον ΠΑΟΚ μας γιατί πάντα το νόμισμα έχει δύο όψεις, και νίκη και ήττα, και οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι πάντα εκεί, ό, τι και να συμβαίνει».

Διαβάστε ακόμη...