Η Θύρα 4 στην Φλωρεντία

Από inpaok.com : Τις δικές τους ετοιμασίες, κάνουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Δικεφάλου με την Φιορεντίνα στο Αρτέμιο Φράνκι στην Φλωρεντία.
Πηγή: inpaok.com
Η Θύρα 4 στην Φλωρεντία

Το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, θα διεξαχθεί την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στις 20:00.

Φυσικά οι «ασπρόμαυροι», στο συγκεκριμένο ματς θα έχουν την υποστήριξη των οπαδών τους, με την Θύρα 4 να εκδίδει ανακοίνωση – ενημέρωση με τις λεπτομέρειες του ταξιδιού, που θα πραγματοποιήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΔΙΗΜΕΡΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 23/11 – 24/11 ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ FIORENTINA – PAOK ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ CHARTER ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 435 € KAI ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :
1) ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
2) ΦΟΡΟΥΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΝΑΥΛΟΥΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ
3) ΜΙΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΣΤHN ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ
4) ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ
5) ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ STADIO ARTEMIO FRANCKI ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ , ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ 35-37 ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ : 2310275133 ΚΑΙ 2310946110».

Διαβάστε ακόμη...