Το παράδοξο με τους Αζέρους

Από inpaok.com: Μοιάζει παράλογο, είναι σίγουρα παράδοξο, αλλά παράλληλα είναι και πραγματικότητα: καμία ελληνική ομάδα δεν έχει κερδίσει κάποια από το Αζερμπαϊτζάν σε επτά αναμετρήσεις!
Πηγή: inpaok.com
Το παράδοξο με τους Αζέρους

Οι Αζέροι έχουν αποδειχθεί σκληρά καρύδια για τους ελληνικούς συλλόγους, καθώς μετρούν έξι ισοπαλίες και μία νίκη επί των ομάδων της χώρας μας!

Ο ΠΑΟΚ έμεινε πέρυσι δύο φορές στο 0-0 με την Καμπάλα και στο Μπακού αλλά και στην Τούμπα, ενώ πριν δύο εβδομάδες έχασε με 2-0 από την Καραμπάχ στο Μπακού!

Ο Δικέφαλος υποδέχεται τώρα (3/11) την Καραμπάχ στην Τούμπα (στις 22:05) και θα έχει την ευκαιρία να σπάσει αυτό το αρνητικό σερί των ελληνικών ομάδων με τους Αζέρους.

Παλαιότερα, τη σεζόν 2012-13 ο Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκε δύο φορές ισόπαλος 1-1 με την Ίντερ Μπακού στον 2ο προκριματικό γύρου του Europa League και τελικά χρειάστηκε τα πέναλτι (κέρδισε με 4-2) για να προκριθεί.

Πέρυσι (σεζόν 2015-16) στα play off του Europa League η Καμπάλα απέκλεισε τον Παναθηναϊκό με δύο ισοπαλίες καθώς στο Αζερμπαϊτζάν το πρώτο ματς είχε μείνει στο 0-0 αλλά στη Λεωφόρο οι Αζέροι πήραν ισοπαλία 2-2 και προκρίθηκαν με τα εκτός έδρας γκολ για να βρεθούν στον όμιλο του ΠΑΟΚ!

Διαβάστε ακόμη...